kad se posao razmaše

Nazvao zagrebačke vatrogasce i rekao im da brzo dođu jer gori u rudniku, ali onom kriptovaluta


100posto
27.04.2018.10:20
Nazvao zagrebačke vatrogasce i rekao im da brzo dođu jer gori u rudniku, ali onom kriptovaluta
Tomislav Krišto / Cropix

sažeto

'Znamo da je rudarenje in i da svi kopaju ali zaista, zaista ne preopterećujte električne instalacije jer to vrlo lako može dovesti do požara kao što je to bilo neki dan u Zagrebu', apeliraju vatrogasci


100posto
27.04.2018.10:20

Nedavno se u Zagrebu zapalilo krovište, a kuća je spašena zahvaljujućoj brzoj reakciji zagrebačkih vatrogasaca koji će još dugo pamtiti posjet toj potkrovnom stanu. Naime, nazvao ih je građanin te rekao da mu gori - rudnik i to ne bilo kakav nego onaj kriptovaluta.

A na to su se našalili i sami vatrogasci koji su nakon gašenja požara objavili fotografiju s mjesta događaja koja zorno dočarava stvarno sliku i prikazuje što se događa kada električne instalacije izmaknu kontroli.

Uz fotografije vatrogasci su napisali: "Nedavni požar krovišta u Zagrebu zapravo je, prema izjavi samog stanara, bio požar u rudniku. Rudniku kriptovaluta. Znamo da je rudarenje in i da svi kopaju ali zaista, zaista ne preopterećujte električne instalacije jer to vrlo lako može dovesti do požara kao što je to bilo neki dan u Zagrebu".

požar

vatrogasci

kriptovalute

newsletter

Prijavite se na Newsletter