PROGNOZA DHMZ-A

Nastavlja se sunčano vrijeme, temperature neće padati ispod ništice


100posto
25.01.2018.11:15
Nastavlja se sunčano vrijeme, temperature neće padati ispod ništice
Tonči Plazibat

sažeto

Idući tjedan bi do srijede, prema prognozama DHMZ-a, trebao biti sunčan i bez oblačka s najvišim dnevnim temperaturama do 13 stupnjeva


100posto
25.01.2018.11:15

U četvrtak će biti djelomice, a na istoku i jugu i pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će iznositi između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorju će biti oblačnije, a malo kiše može pasti uglavnom na širem riječkom području te u Gorskom kotaru. Ujutro će tek mjestimice biti prolazne magle.

Puhat će i umjeren, u gorju ponegdje i jak jugozapadnjak, a na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu i jugozapadnjak, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za  25. siječnja.

Do vikenda se situacija neće drastično promijeniti, pa nas tako u Zagrebu čeka relativno topla, ali oblačna subota i nedjelja, s najvišim dnevnim temperaturama do 12 stupnjeva. Jutra će biti nešto hladnija, no temperatura se neće spuštati ispod ništice.

Idući tjedan bi do srijede, prema prognozama DHMZ-a, trebao biti sunčan i bez oblačka s najvišim dnevnim temperaturama do 15 stupnjeva (Osijek). Najniže dnevne temperature bi se do srijede trebale kretati do 0 stupnjeva, što znači da nas ni u idućem tjednu ne očekuje strašno zimsko vrijeme kakvo nas je znalo zadesiti u prošloj godini u istom vremenskom razdoblju.

prognoza

DHMZ

temperatura

newsletter

Prijavite se na Newsletter