TROJICA AZILANATA

Napili, nadrogirali i silovali mladu Zagrepčanku


100posto
20.02.2017.09:25
Napili, nadrogirali i silovali mladu Zagrepčanku
Matija Djanjesic / CROPIX

sažeto

Osumnjičeni su da su u četvrtak u objektu na području Zagreba gdje su bili privremeno smješteni nadrogirali i zatim seksualno iskoristili 22-godišnjakinju iz Zagreba


100posto
20.02.2017.09:25

Trojica tražitelja azila, jedan državljanin BiH, jedan državljanin Sirije te jedan državljanin Makedonije, osumnjičeni su da su u četvrtak u objektu na području Zagreba gdje su bili privremeno smješteni nadrogirali i zatim seksualno iskoristili 22-godišnjakinju iz Zagreba.

Policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnijelo kaznenu prijavu protiv A. H. (40) iz BiH, zatim B. A. (30) iz Sirije te I. S. (44) iz Makedonije zbog težega oblika spolnoga odnosa bez pristanka, a sudac istrage velikogoričkoga Županijskog suda jučer poslijepodne im je svoj trojici odredio istražni zatvor u Remetincu.

Dok osumnjičenici tvrde da je ona za svoje seksualne usluge tražila novac, ona je pak ispričala kako je s njima počela piti alkohol te su joj ubrzo dali i tablete, antiepileptike. Prema riječima djevojke, nakon što je pala u stanje potpune obamrlosti, ali potpuno svjesna, najprije je s njom spolni odnos obavio A. H., da bi zatim, kada se on otišao istuširati, to učinila i dvojica njegovih cimera, piše Jutarnji.

upravo sada

silovanje

azilanti

Zagrepčanka

newsletter

Prijavite se na Newsletter