Kaos u susjedstvu

Napastovao ženu, nasrnuo na policajce, skočio kroz prozor pa jurio centrom grada. Uhitili su ga usred rijeke


100posto
27.04.2019.18:00
Napastovao ženu, nasrnuo na policajce, skočio kroz prozor pa jurio centrom grada. Uhitili su ga usred rijeke
Facebook Screenshot

sažeto

Nakon što je pobjegao kroz prozor iz policijske postaje, spas je pokušao pronaći u rijeci


100posto
27.04.2019.18:00

Obiteljsko nasilje nije samo veliki problem u Hrvatskoj, na žalost i u susjednim zemljama stanje nije ništa bolje. Tako je mladi muškarac S. A. (36) iz Niša napravio niz kaznenih djela, uključujući i nasrtaj na policajku.

Zbog nasilja u obitelji S.A. je izrečena zabrana prilaska, koju je prekršio u subotu. Njegova supruga alarmirala je policiju koja je izašla na teren i priveli muškarca. No tek tad krenula je drama koja je završila gotovo filmskim prizorom uhićenja.

Bacio se u rijeku, ali uzalud

Muškarac je odgurnuo službenicu i iskočio kroz prozor, nakon čega je uslijedila potjere centrom Niša.

Facebook Screenshot

"Pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo na policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobjegao. Policajci su krenuli za njim i sustigli ga u jednom kafiću gdje se pokušao sakriti. Tu je nasilnik udario policajca i nastavio bježati. Ušao je u Nišavu kod zgrade Banovine misleći da policajci neće krenuti za njim, ali se prevario. Prvo je ušao u rijeku jedan policajac koji ga je uhvatio, a potom je ušao i drugi policajac nakon čega su izgredniku stavljene lisice na ruke na sred rijeke", rekao je za Blic njihov izvor.

Muškarac je uhićen i stavljen u pritvor na 48 sati. A sada će uz prijavu za kršenje mjere zabrane prilaska biti prijavljen i zbog napada na policiju.

policija

uhićenje

obiteljsko nasilje

bijeg od policije

newsletter

Prijavite se na Newsletter