video: neviđena radio drama

Slušatelji u šoku. Naoružani lopovi upali su u studio usred emisije, opljačkali su voditelja i goste u prijenosu uživo


Daniel Radman
05.04.2019.20:00
Slušatelji u šoku. Naoružani lopovi upali su u studio usred emisije, opljačkali su voditelja i goste u prijenosu uživo
Profimedia

sažeto

U prostorije radija uspjeli se prošvercati kao dostavljači hrane, a pustio ih je sam 'gazda'


Daniel Radman
05.04.2019.20:00

Novinari su imali raznih neugodnosti tijekom svojih javljanja u živo, no malo koja se može usporediti s onim što su prošle brazilske kolege s SOT radija. Jedina njihova 'krivica' bila je ta što je njihova postaja smještena u jednom od bogatijih gradskih četvrti Jardim.

To ih je učinilo atraktivnim plijenom za pljačkaše koji su im upali tijekom emisije emitirane u uživo. Njih petorica, dakako naoružana, uspjela su proći sve do studija.

Ušli kao dostavljači hrane

U prostorije radija uspjeli se prošvercati kao dostavljači hrane, a pustio ih je sam 'gazda'.

'Otvorio sam im vrata bez razmišljanja. Čim su ušli, jedan mi je stavio pištolj na glavu i rekao mi je da uđem unutra', priznao je.

Znali su da emisija ide uživo...

Emisija je, navodno, bila pri kraju, kada su voditelj i četvero gostiju ostali bez svih dragocjenosti koje su imali sa sobom. Lopovi su uzeli mobitele, satove, nakit...

'Budite mirni! Želite li umjeti? Budite mirni! Gdje je novac, pitat ću vas samo jednom', poručili su pljačkaši nesretnicima koji su se zatekli u studiju.

Zanimljivo, bili su dovoljno drski da upadnu u emisiju premda su znali da uz tonski, na društvenim mrežama ide i video-prijenos, što bi – barem u teoriji – moglo olakšati policiji u identifikaciji počinitelja pljačke.

Brazil

pljačka

radio

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter