patološka ljubomora

Nakon telefonskog razgovora s bivšim dečkom, on se pretvorio u totalnog luđaka koji je spreman ubiti


100posto
24.08.2018.16:30
Nakon telefonskog razgovora s bivšim dečkom, on se pretvorio u totalnog luđaka koji je spreman ubiti
Screenshot/Facebook

sažeto

Nekadašnji topless barmen ima povijes nasilničkog i zlostavljačkog ponašanja prema svojim partnericama


100posto
24.08.2018.16:30

Britanac Sean Simmons, nekadašnji topless barmen, na sudu se brani od optužbi za zlostavljanje svoje djevojke kojoj je ručnikom omotao glavu, te ju zatim polijevao vodom i pokušao ugušiti, piše Metro.

Kako je na sudu rekao tužitelj Neil Jones, djevojka je gubila dah i mislila da će umrijeti. Ovo nije bio jedini Simmonsov nasilni incident jer je kasnije tog dana u napadu ljubomore izvadio nož i prijetio da će je ubiti. 

Nakon nemilih događaja, žrtva je još kratko vrijeme ostala u vezi sa zlostavljačem, no kasnije se odselila kako bi od njega pobjegla. Izjavila je da neće biti sigurna ako Simmons bude pušten iz zatvora. 

Na sudu je saslušano još pet žena koje ga terete za maltretiranje, a sudac je odgodio izricanje presude zbog provjere rizika koji prijeti od višestrukog zlostavljača. 

Par se upoznao na Facebooku i ubrzo su počeli romantičnu vezu. Djevojka je izjavila kako je bio iznimno drag, no i nevjerojatno ljubomoran. Mjesec dana prije davljenja ručnikom, pljunuo joj je u lice nakon što je 20 minuta telefonski razgovarala s bivšim dečkom. Navodno je upravo bivši bio razlog pokušaja gušenja jer je Simmons bio uvjeren kako mu djevojka laže. 

Presuda se očekuje 14. rujna. 

pokušaj ubojstva

zlostavljanje žena

Britanija

newsletter

Prijavite se na Newsletter