foto: da, to ima u kući!

Nakon što su objavljene fotke Kuščevićeve vile koju tjedno iznajmljuje za 16000 kuna, otkriven je zanimljiv detalj iz njegovog boravka


100posto
19.06.2019.11:35
Nakon što su objavljene fotke Kuščevićeve vile koju tjedno iznajmljuje za 16000 kuna, otkriven je zanimljiv detalj iz njegovog boravka
Neja Markicevic / CROPIX

sažeto

"Da to je umjetnina", odgovorio je ministar Kuščević vi još jedan pokazao da je 'pravi' hrvatski političar.


100posto
19.06.2019.11:35

Saga Kuščević i njegova vila koju je sagradio prije 11 godina i koju, ups, nekim slučajem je zaboravio prijaviti u katastar, ne prestaje. Divno je znati kako je Kuščević zaboravio na prostranu vilu s bazenom koju iznajmljuje, a sigurno mu baš ona pogotovo u ljetnoj sezoni svaki tjedna na račun donosi u sezoni najmanje 14.000 kuna. Ali, eto čovjek je zaboravan, kao što su i mnogi političari. Nije ovo prvi slučaj zaboravljivosti u hrvatskoj politici.  

Žive kao bubrezi u loju

No, nevjerojatno je što se sve hrvatskim političarima tolerira, dok se za puno manje prekršaje obične građane nemilosrdno kažnjava. Ali to tako ide u ovoj državi gdje pravila nisu ista za sve. Pa tako hrvatski političari žive kao bubrezi u loju, imaju brojne nekretnine, a kod mnogih je porijeklo te imovine više nego upitno. No, oni svojom snalažljivošću vile nazivaju šupe, garaže, straćare, mjesta za roštilj....  Snalažljivost i domišljatost hrvatskih političara je krajnje zanimljiva i šteta ako su već neuspješni za ono što ih plaćamo, a to je da vode ovu zemlju, da tu njihovu lukavost ne možemo izvoziti jer bismo sigurno postali najbogatija zemlja na svijetu. 

A o njihovoj bahatosti da ne pričamo, i nikome ništa, sa svakom novom aferom već nam serviraju isti rečenicu - da nisu znali, da su zaboravili i to je to. Takve izlike roditelji slušaju od svoje osnovnoškolske djece, a ne od političara, ali eto tako nam je.

Jedan detalj koji su svi uočili

Booking

Nakon jučerašnje Kuščevićeve bahatosti kada je izjavio da on ima toliko nekretnina pa eto na jednu je zaboravio, a ta rečenicom kao da se ruga svim onim građanima koji jedva spajaju kraj s krajem i nisu tako snalažljivi kao on, afera bahati Kuščević dobila je svoj nastavak.

Nakon što su objavljene fotografije njegove viletine koju iznajmljuje za pravu sitnicu mnogi su uočili jedan zanimljiv detalj na fotografijama iz dnevnog boravka, a to je grb s prvih bijelom poljem. Nekako se sve to zajedno uklapa u priču o hrvatskim političarima i ne bi nas to trebalo i previše čuditi. A kada su ga novinari upitali o tome da je u njegovm dnevnom boravku vidljiv grb s prvim bijelim poljem kaže kako u njegovoj kući ima puno umjetnina i suvenira pa i taj grb.

"Da to je umjetnina", odgovorio je ministar Kuščević vi još jedan pokazao da je 'pravi' hrvatski političar.  

kuščević

grb

Vila Prekrižje

katastar

newsletter

Prijavite se na Newsletter