VIDEO: ŠTO SE TO DOGAĐA U BEOGRADU?

Nakon pedofila koji je u javnom prijevozu napastovao djevojčicu, na videu uhvaćen manijak koji masturbira na tramvajsko staklo


Tomislav Kukec
27.10.2018.19:00
Nakon pedofila koji je u javnom prijevozu napastovao djevojčicu, na videu uhvaćen manijak koji masturbira na tramvajsko staklo
Facebook / screenshot

sažeto

Pojavila se nova snimka koja prikazuje seksualnog manijaka u tramvaju usred srbijanske prijestolnice


Tomislav Kukec
27.10.2018.19:00

Srbiju je prije nekoliko dana zgrozila snimka nadzorne kamere iz beogradskog tramvaja, na kojoj se jasno vidi kako stariji muškarac pokušava seksualno napastovati maloljetnu djevojčicu, koja je u stanju šoka i pokušava ga odgurnuti, no ne uspijeva joj. 

Snimka je, vidljivo je, nastala u večernjim satima, a u tramvaju je bilo svega nekoliko putnika. Ipak, dvije su žene sjedile točno iza djevojčice, a jedan muškarac na samo koji metar od nje, no nitko nije ništa poduzeo, što je dodatno šokiralo javnost.

Djevojčica je imala 15 godina

Video, koji je prvotno objavljen na Facebook stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", i o kojem smo jučer izvijestili, u međuvremenu je uklonjen, no manijak je uhvaćen. Ispostavilo se da je djevojčica koju je pokušao napastovati imala samo petnaest godina (iako se ranije tvrdilo da je čak i tri godine mlađa). Manijak je uhvaćen noć nakon objave snimke, nakon što je orobio pekaru nožem. Policija ga je privela zbog tog zločina, a onda shvatila da je riječ o muškarcu sa snimke koja je obišla sve regionalne medije. Iza rešetaka je i posljednje informacije koje dolaze iz Beograda govore da se odlučio braniti šutnjom. 

No, nedugo nakon tog događaja srbijanskom prijestolnicom je ponovno zavladao strah, jer se pojavila snimka novog pervertita u javnom prijevozu.

Tako je beogradski Alo objavio snimku starijeg muškarca koji se u vožnji tramvajem povukao na stražnji dio vozila, zaštitio se jaknom i počeo masturbirati okrenut prema tramvajskom staklu.  

Stanovnicima glavnog grada Srbije nije svejedno i pitaju se koliko je još seksualnih nasilnika i pervertita svakodnevno među njima. Gradske i policijske vlasti uvjeravaju kako je javni prijevoz siguran, no snimke koje se sve češće pojavljuju pokazuju kako je to sve dalje od istine. 

seksualno zlostavljanje

nasilje

pervertit

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter