možda su masoni, možda vlada, a možda kinezi

Nakon što je jučer 'pao' Google i svi su posumnjali u hakerski napad, kompanija je objasnila što se ustvari dogodilo


100posto
03.06.2019.08:25
Nakon što je jučer 'pao' Google i svi su posumnjali u hakerski napad, kompanija je objasnila što se ustvari dogodilo
Reuters

sažeto

Iako su neki odmah počeli govoriti da je riječ o hakerskom napadu, za sada baš ništa ne ukazuje na takvo nešto


100posto
03.06.2019.08:25

U nedjelju neko vrijeme nije radio  Snaptchat, Youtube i Google. Kompanija Google danas je potvrdila da je došlo do povremenih prekida servisa zbog zagušenja veze, a zbog toga neko vrijeme nisu radile društvene mreže. Kako su poručili iz kompanije u tijeku je istraga kako bi se saznao uzrok nastanka ovog problema.

Tijekom jučerašnjeg dana korisnicima društvene mreže nisu bile dostupne ili su sporo radile, a najveća razina zagušenja mreže bila je u Americi. Kompanija Google identificirala je problem na Google Cloudeu navodeći da su korisnici mogli vidjeti spore performanse ili pogreške koje se ponavljaju tijekom trajanja problema.

Uskoro će sve biti ok

Profimedia

 "Tim inženjera završio je prvu fazu smanjenja problema i sada rade na drugoj fazi nakon koje očekujemo da se sve vrati u normalu", poručili su iz kompanije. 

Iako su neki odmah počeli govoriti da je riječ o hakerskom napadu, za sada baš ništa ne ukazuje na takvo nešto. Također, neki su odmah komentirali da su "Kinezi umiješali svoje prste u ovo" , ali koliko je za poznato to nije točno.

YouTube

google

hakeri

snaptchat

prekid servisa

newsletter

Prijavite se na Newsletter