totalni slom

Nakon što je austrijski vicekancelar nakon afere podnio ostavku završni udarac zadala mu je vlastita supruga i to putem javnosti. Nakon ovoga nema povratka


100posto
21.05.2019.12:25
Nakon što je austrijski vicekancelar nakon afere podnio ostavku završni udarac zadala mu je vlastita supruga i to putem javnosti. Nakon ovoga nema povratka
Reuters

sažeto

Ova afera nije imala samo negativni utjecaj na njegov politički život, nego je izuzetno narušila i privatni


100posto
21.05.2019.12:25

Afera oko bivšeg austrijskog vicekancelara i čelnika krajnje desnice Heinza-Christiana Strachea se ne smiruje. Nakon što je Strache podnio ostavku, sada je najavio da želi dokazati svoju nevinost u vezi s aferom Ibiza.

Ovog vikenda Strache je prinuđen podnijeti ostavku na sve političke funkcije nakon što su njemački meidji objavili video snimke na kojima se vidi kako jednoj navodnoj nećaki ruskog miliajrdera nudi državne poslove u zamjenu za financijsku podršku njegovo stranci. Nakon svega je izjavio kako će pronaći sve koji stoje iza kriminalnih video snimaka i prljave kampanje iz inozemstva te tvrdi da će dokazati svoju nevinost.

OD FOTO MODELA DO VISOKOG DRUŠTVA Tko je tajanstvena Srpkinja sa skandalozne snimke koja je dovela do pada austrijskog vicekancelara

No, ova afera nije imala samo negativni utjecaj na njegov politički život, nego je izuzetno narušila i privatni, odnosno utjecala je na brak. 

Napustila ga supruga

Reuters

Tako austrijski mediji pišu da se njegova supruga Philippa Strache s njihovim djetetom iselila iz zajedničkog stana te otišla kod svojih roditelja. U izjava medijima poručila je da je šokirana s cjelokupnom situacijhom te da želi sve preispitati te se prije svega posvetiti sinu. 

Na konferenciji za novinare Strache se posebno obratio supruzi tražeći da mu oprosti što se kao tinejdžer ponašao prema Ruskinji i što je pokušavao impresionirati ju. 

Austrija

ostavka

afera

Heinz-Christian Strache

newsletter

Prijavite se na Newsletter