ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO

Nakon par pića otkrila je što Trump zapravo misli o svojoj kćeri. Ekspresno je maknuta iz Bijele kuće


100posto
01.09.2019.13:00
Nakon par pića otkrila je što Trump zapravo misli o svojoj kćeri. Ekspresno je maknuta iz Bijele kuće
Reuters

sažeto

Bivša asistentica kazal je da Trump ne voli da ga se fotografira s kćeri jer je ona previše debela


100posto
01.09.2019.13:00

Madeleine Westerhout, bivša asistentica američkog predsjednika Donalda Trumpa, u neslužbenom razgovoru otkrila je da je imala puno bolji odnos s Trumpovom kćeri Tiffany, nego što je on imao.

Kazala je i da Trump ne voli da ga se fotografira s Tiffany jer je ona previše debela. Westerhout ja "otvorila" dušu nakon nekoliko pića i jednom novinaru ispričala što Trump zapravo misli o kćeri.

Profimedia

Iako osoblje Bijelo Kuće često večera s novinarima kad je predsjednik odsutan, mnogi optužuju Westerhout da je prekršila kodeks ponašanja i privatnosti. Dio osoblja tvrdi kako je njena izjava izvučena iz konteksta.

Ispričala se Trumpu

Westerhout je maknuta s mjesta Trumpove asistentice nakon što su njene riječi izašle u javnost. Prije ovog događaja, smatralo se kako je Westerhout osoba koja je odana američkom predsjedniku i koja je iskreno vjeruje u njegovu politiku.

Američki predsjednik Donald Trump oglasio se o svemu te poručio kako on voli svoju kćer te da je s njom u kontaktu. Izjavio je i da je njegova bivša asistentica "jako dobra osoba" te da mu se ispričala.

Donald Trump

Bijela kuća

kćer

Tiffany

Madeleine Westerhout

newsletter

Prijavite se na Newsletter