ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Žrtva seksualnog predatora ispričala gnjusne detalje o zlostavljanju koje se praktički dogodilo pred nosom policije


100posto
22.08.2019.10:00
Žrtva seksualnog predatora ispričala gnjusne detalje o zlostavljanju koje se praktički dogodilo pred nosom policije
Profimedia

sažeto

Osuđeni pedofil je seksualno zlostavljao 18-godišnjakinju dok je zamjenik šerifa okruga Palm Beach stajao ispred zgrade u kojoj se to dogodilo


100posto
22.08.2019.10:00

Nakon smrti milijardera pedofila Jeffreyja Epsteina na površinu su počeli isplivavati novi detalji o njegovom liku i djelu. Naime, Katelyn Doe, jedna od njegovih žrtava, tvrdi da ju je Epstein seksualno zlostavljao dok je zamjenik šerifa okruga Palm Beach stajao ispred zgrade u kojoj se to dogodilo.

Doe je kazala kako ju je Epstein angažirao u svojoj Fondaciji za znanost u ožujku 2009. godine kada joj je bilo samo 18 godina, a pojedini dužnosnici dozvolili su joj da radi u tvrtki osuđenog seksualnog prijestupnika koji je još bio u zatvoru.

Nakon suđenja dobio dozvolu da odlazi na posao

To se dogodilo godinu dana kasnije nakon što je Epstein pred sudom na Floridi priznao krivnju za samo jednu točke optužnice o traženju prostitucije od maloljetnica, u sklopu nevjerojatne nagodbe. Nije dobio doživotnu kaznu, nego samo 18 mjeseci zatvora.

Profimedia

Epstein je tada kaznu odslužio u privatnom krilu zatvora u Palm Beachu u kojem je dobio dozvolu da zaposli vlastito osiguranje i odakle mu je dozvoljeno da odlazi na posao u svoj ured u gradu.

Podignula tužbu protiv osuđenog pedofila

Doe tvrdi i da ju je Epstein više puta seksualno iskoristio, a jednom prilikom je u tome sudjelovala i mlada žena. Kako je opisala, prije dolaska na posao svaki put je morala popisati formular iz šerifovog ureda, a kada bi ušla u ured Epsteina, kojeg su službenici opisali kao "uzornog zatvorenika", on bi ju primorao na seks.

Doe je jedna od tri žene koje su podignule tužbu protiv Epsteina i protiv tvrtki koje su povezane s osuđenim pedofilom. U podnesenoj prijavi navodi i da joj je milijarder obećao plaćanje neophodne operacije, te da se bojala da bi odbijanje njegovih zahtjeva moglo dovesti operaciju u pitanje.

Smatra i da su seksualne izopačenosti motivirale Epsteina da od suda traži dozvolu da odlazi na posao u svoj ured u gradu.

policija

smrt

pedofil

Jeffrey Epstein

žrtva

newsletter

Prijavite se na Newsletter