mračni um

Varaždinski sud danas će presuditi 'krvavoj Nuši' za brutalno ubojstvo bivšeg dečka. Prijateljicima je dugo pričala kako bi bi svoje bivše ubila


100posto
22.05.2019.11:20
Varaždinski sud danas će presuditi 'krvavoj Nuši' za brutalno ubojstvo bivšeg dečka. Prijateljicima je dugo pričala kako bi bi svoje bivše ubila

sažeto

Nuša Bunić imala je samo 19 godina kada je ubodom oštrog noža ubila svog bivšeg momka Nikolu Tureka 


100posto
22.05.2019.11:20

Mislila je da je isplanirala savršen zločin. Bivšeg je dečka namamila na Dravu, a potom ga ubola nožem u vrat. Nakon toga sa sebe je skinula svu odjeću i otrčala do noćnog čuvara kojemu je ispričala kako ju je njena žrtva napala i pokušala silovati. Mislila je da će joj priča o samoobrani proći, no tijekom istrage slomila se i sve priznala. Nuši Bunić (22) poznatoj pod nadimkom 'krvava Nuša' danas u 13 sati pred varaždinskim sudom bit će izrečena presuda za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka (30).

'Spičila me u venu'

Suđenje je zatvoreno za javnost, a Nuša se otpočetka brani šutnjom, a izjavila je i da se ne osjeća krivom.

Te kobne noći 15. lipnja 2017. na livadi u predjelu Beli kipi uz rijeku Dravu Nuša je Nikoli zabila u vrat oštricu dugačku 9,5 centimetara, presjekla mu karotidnu arteriju i pobjegla u noć.

Zoran Hajdinjak/CROPIX

"Moje je ime Nikola Turek. Vozim se s Drave prema Hitnoj. Cura me spičila u vratnu venu...", bilo je sve što je mladić uspio kazati Hitnoj prije nego što je sjeo pored automobila i onesvjestio se zbog obilnog krvarenja. Onesviještenoga, našao ga je u Kumičićevoj ulici u Varaždinu prolaznik te su ga prevezli u varaždinsku bolnicu. No zbog teških je ozljeda dva dana kasnije preminuo u bolnici. 

Planirala ubojstvo 

Nadzorne kamere snimile su Nušu ispred tvrtke Aquatehnika, malo nakon 3 sata, kad je ubola Nikolu u vrat. Putem je očito pobacala odjeću, a rukama je prekrila grudi. Svjedok kaže da je tad rekla kako ju je dečko napao i bila je krvava.

U vrijeme ubojstva Nuša je imala samo 19 godina, a njene prijateljice kasnije su policiji ispričale da je već dugo planirala ubojstvo te da im se često povjeravala kako bi svoje bivše dečke odvela u šumu, ubila i kasnije optužila za silovanje. jedan od njih se javio redakciji 24sata i pokazao SMS-ove u kojima mu se Nuša prijeti da će ga optužiti za silovanje.

Mračan zločin dobit će svoj sudski epilog danas, a mladoj ubojici prijeti od pet do 15 godina zatvora.

ubojstvo

presuda

Nikola Turek

Nuša Bunić

newsletter

Prijavite se na Newsletter