SAMO NAM JE JOŠ TO TREBALO

Možda je 'prvi april', a možda je Hrvatska bogatija za još jednog političara!


Mia Peretić
01.04.2019.08:35
Možda je 'prvi april', a možda je Hrvatska bogatija za još jednog političara!
Dragan Matić / Cropix

sažeto

Slijedi mu čitav niz izbora na kojima se može kandidarati


Mia Peretić
01.04.2019.08:35

Ekonomist, jedan od naših najpoznatijih poduzetnika i bivši šef Agrokora Ivica Todorić možda je odlučio napraviti karijerni zaokret jer je na svom Facebook profilu, u rubrici osobnih informacija, uz zanimanje poduzetnika dodao još jedno - politički kandidat. 

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Možda je 'prvi april', a možda je stvarno ozbiljan

Ovo nas možda i ne bi trebalo previše iznenaditi s obzirom da je, nakon što je pušten iz istražnog pritvora uz jamčevinu, Todorić već najavio da će se, zbog 'diktature kojom upravlja premijer Plenković', te kako bi promijenio katastrofalan položaj Republike Hrvatske i sam politički aktivirati.

Može se okušati ni čitavom nizu izbora

Doduše, tada nije precizirao točno kako i za koju funkciju, no s obzirom da se bliže izbori za Europski parlament, a podsjetimo, Ivica Todorić nedavno je stao u obranu Živog zida, ponovno optuživši premijera da toj stranci 'pakira' jer im raste popularnost, tko zna, možda Sinčić i Pernar blago modificiraju svoju listu.

Damjan Tadic / Srdjan Vrancic / CROPIX / Screenshot /YouTube

Idući su izbori oni predsjednički, a kampanja Kolinde Grabara Kitarović i Ivice Todorića sigurno bi bila jako zanimljiva.

Ako ništa drugo, Ivica će se malo strpjeti kako bi dočekao parlamentarne izbore, a tko zna, možda ćemo u bliskoj budućnosti gledati uvažene zastupnike Todorića i Pernara kako, rame uz rame, prisežu u Hrvatskom saboru.

Sabor

političari

Todorić

poduzetnik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter