Nekad je i u šoldima sve

Milenijalci se otimaju kontroli. Uništili su polje suncokreta jer su se silno htjeli fotkati za Instagram


Robin Mikulić
05.08.2018.13:00
Milenijalci se otimaju kontroli. Uništili su polje suncokreta jer su se silno htjeli fotkati za Instagram
instagram

sažeto

Procijenjeno je da se samo taj dan na farmi i oko nje skupilo više od 7000 automobila 


Robin Mikulić
05.08.2018.13:00

Već i ptice na grani znaju da se generacija koja trenutačno vlada svijetom naziva milenijalcima i da im je najveća ovisnost Instagram. Sve za kadar. Uzmete li to u obzir, a bavite se poljoprivredom, točnije uzgajate suncokrete te odlučite kapitalizirati potencijal svojih polja tako što na internetu oglasite da se za 7 i pol dolara svatko tko poželi može slikati u vašim žutim cvjetovima osipanim poljima, dobit ćete katastrofu.

Upravo se to dogodilo jednom farmeru iz Kanade. Nakon što se pronio glas o Insta vrijednosti njegovih suncokreta, auti su na farmu počeli pristizati od 5 ujutro. Situacija je uskoro eskalirala pa je Barry Bogle pozvao policiju. Procijenjeno je da se samo taj dan na farmi i oko nje skupilo više od 7000 automobila koji su stvorili višekilometarsku kolonu. Sedam tisuća!

 

75 acres of sunshine

Objavu dijeli Nicole (@niccahh) Srp 25, 2018 u 6:21 PDT

Pare, pare, pare

Pazite sad ovo, nije lik pozvao policiju jer ga je smetala gužva niti pak zato jer su milenijalci gazili njegove suncokrete. Lik je pozvao policiju jer nije svima uspio naplatiti fotografiju! „Jedino što mogu reći je da je sve to skupa izgledalo kao zombie apokalipsa“, poručio je. „Svi su se zabavljali, a onda se odjednom na farmi pojavio čitav Toronto.“

Policija je u međuvremenu rastjerala ljude, koji se i dalje pokušavaju ogrebsti za jedan selfie u moru od milijun cvjetova suncokreta. Ne smetaju ih niti posvuda izvješeni znakovi koji zabranjuju ulazak u polje. Kao što rekoh, sve za dobar kadar.

Instagram

milenijalci

suncokreti

polje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter