nadamo se da će i ravnatelj pročitati i shvatiti poantu

Marko Vučetić najbolje je secirao skandal u školi u kojoj je učenik žogisao drugu učenicu slovom U, a ravnatelj sve proglasio samo dječjom igrom


100posto
08.02.2019.16:00
Marko Vučetić najbolje je secirao skandal u školi u kojoj je učenik žogisao drugu učenicu slovom U, a ravnatelj sve proglasio samo dječjom igrom
Zadarski list

sažeto

I možda u cijelom ovom slučaju  najstrašnije je negiranje ravnatelja i minoriziranje ovog gnjusnog čina


100posto
08.02.2019.16:00

Nakon što ga je javnost upoznala pomoću nesvakidašnjeg i briljantnog govora u Saboru o Istanbulskoj konvenciji, zastupnik Marko Vučetić od tada svojim istupima i potezima intrigira javnost.

Most ga je izbacio iz svoga Kluba zastupnika u Saboru, a to je zamjerio dojučerašnjim kolegama što je odluku o tome da nije više dio Kluba Mosta doznao od novinara, a ne od predsjednika Kluba i političkog tajnika Nikole Grmoje, koji je tu odluku donio.

Nasilje se ne smije tolerirati

Goran Mehkek / CROPIX

Često je aktivan na društvenim mrežama, a ovog se puta osvrnuo na jučerašnji skandal koji dogodio u zadarskoj školi, u kojoj jedan učenik na nastavi kolegici žigosao slovo U na ruku i rekao joj: 'Sad se možeš hvaliti da si ustaša".

Zadrani su šokirani incidentom koji se dogodio u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj srednjoj školi. Kažu da se nasilje ne smije tolerirati i prozivaju odgovorne. Na osudu je naišla i reakcija ravnatelja škole. Prvo nitko iz škole nije nazvao ni Hitnu, a ni policiju, a ravnatelj škole je komentirao da je to bila  - "samo dječja igra". 

Fantastično je sve objasnio

I možda u cijelom ovom slučaju to je i najstrašnije negiranje ravnatelja i minoriziranje ovog gnjusnog čina od ravnatelja. 

Cijelo slučaj odlično je secirao Vučetić koji na društvenim mrežama možda dao najbolji komentar cijele situacije, a bilo bi dobro da ga i ravnatelj te škole pročita pa shvati poantu svega ovoga. 

nasilje

škola

žigosanje

zadah

vučetić

newsletter

Prijavite se na Newsletter