'pripitomio' ga?

Mamić zbog pritiska otkazao urbi et orbi iz Međugorja, čini se da su dani 'svađa' s odvjetnicima iza njega


100posto
09.06.2019.13:00
Mamić zbog pritiska otkazao urbi et orbi iz Međugorja, čini se da su dani 'svađa' s odvjetnicima iza njega
Cropix

sažeto

Ovoga je puta uvažio mišljenje odvjetnika i za divno čudo ga poslušao


100posto
09.06.2019.13:00

Iako je Zdravko Mamić na svom Facebook profllu za sutra svečano najavio press konferenciju iz Međugorja na koju poziva sve predstavnike medija iz Bosne i Hercegovine, te Hrvatske, danas ju je otkazao.

Odvjetnik mu zaprijetio otkazivanjem punomoći

Kako je prije nepunih sat vremena objasnio u Facebook objavi, do ovakve odluke došlo zbog pritiska njegova odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mu u slučaju pressice otkazao punomoć.

"Dragi predstavnici medija i svi oni koji ste sutra isčekivali najavljenu press konferenciju primite moju ispriku. Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem; otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. Obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još jednom se ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić", piše u objavi.

Zadnji puta je naprasno otkazao punomoć tijekom suđenja

Ovaj je neočekivani razvoj događaja vrlo zanimljiv ako se gleda iz perspektive da je poznato kako Mamić svoje odvjetnike baš i ne sluša, a ne spreza ni od toga da im naprasno otkaže punomoć. I to u sudnici.

Tako je 2017. godine suđenje za izvlačenje novaca iz Dinama na osječkom Županijskom sudu prekinuto je nakon što je Mamić verbalno napao svoje odvjetnike Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića, te im otkazao punomoć za zastupanje. 

Podsjetimo, za Mamićem je u petak i službeno raspisana međunarodna tjeralica.

Zdravko Mamić

Međugorje

newsletter

Prijavite se na Newsletter