POLICIJA IH NAŠLA

Maloljetnička banda provalila je u koprivničku osnovnu školu i razorila je


Ružica Matić
06.05.2017.18:35
Maloljetnička banda provalila je u koprivničku osnovnu školu i razorila je
Cropix

sažeto

Provalili su u školu, nasilno otvorili 34 vrata različitih prostorija, učionica i kabineta, razbijali informatičku i drugu opremu, prevrnuli i oštetili garderobne ormare, uređaje za sokove i slatkiše, ukrali sokove, slatkiše, novac i druge predmete, te fasadu škole išarali grafitima


Ružica Matić
06.05.2017.18:35

Koprivnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnicima koji se sumnjiče za provalu i uništavanje interijere Osnovne škole Braće Radić u Koprivnici, javlja epodravina.

Radi se o skupini od devet maloljetnika koju čine jedan 17-godišnjak, dva 16-godišnjaka, tri 15-godišnjaka, jednog 14-godišnjaka i dva 13-godišnjaka.

Sumnjiče ih da su između 29. travnja i 1. svibnja provalili u osnovnu školu, nasilno otvorili 34 vrata različitih prostorija, učionica i kabineta, razbijali informatičku i drugu opremu, prevrnuli i oštetili garderobne ormare, uređaje za sokove i slatkiše i druge predmete, ukrali sokove, slatkiše, novac i druge predmete, te fasadu škole išarali grafitima.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari prema osumnjičenicima bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Koprivnica

osnovna škola

provala

vandali

maloljetnička banda

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter