kada već pričamo o titulama

Podsjetili smo se koju to diplomu ima gospodin Bandić da inženjera građevine i sudskog vještaka za građevinu proglašava pravnikom i babom. I to ne treba zaboraviti


100posto
10.06.2019.12:35
Podsjetili smo se koju to diplomu ima gospodin Bandić da inženjera građevine i sudskog vještaka za građevinu proglašava pravnikom i babom. I to ne treba zaboraviti
Facebook/Milan Bandić

sažeto

Bandić posebno voli vrijeđati i novinare a i ministricu Divjak, ali krug se sada proširio


100posto
10.06.2019.12:35

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i dalje ne priznaje da postoji problem sa zagrebačkim mostovima. 

"Ne postoji problem mostova, neka inspekcija radi svoj posao, a gradonačelnik svoj. Dali ste mi šlagvort da obiđem mostove u sljedećih mjesec dana. Dobili ste sve napismeno, ali vi ne čitate nego dobijete naputak od svojih urednika. Građani su sigurni, mostovi su sigurni", poručio je Bandić na novinarsko pitanje o jednom od velikih problema u Zagrebu, kojeg gospodin Bandić stalno negira. 

VIDEO: REAKCIJA NA RUPU NA SAVSKOM MOSTU Društvenim mrežama kruži urnebesan video u kojem zagrebački gradonačelnik pada s mosta

Lijepo ga je počastio

Damjan Tadić / CROPIX

No, tu priča postaje puno zanimljivija. Nakon što je pozvao novinare na obilazak mostova i predavanje, odlučio je napasti državnog tajnika u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja. 

"Pozovete gospodina Uhlira da govori o mostovima, pravnik, to je isto kao da moja baba govori o Mount Everestu. Jeste vidjeli što gradonačelnik Bandić radi?", uzrujavao je gradonačelnik, dodavši "bojim se kada pravnici, službenici moji do jučer, a sada državni tajnici, jer kad izgubiš izbore postaneš državni tajnik, kad govore rječnikom inženjera", rekao je.

Gospodin Uhlir je, inače,  dipl. ing. građevine i stalni sudski vještak za građevinu.

I dok su gospodinu Bandiću donedavno omiljena meta vrijeđanja bili novinari pa je tako jedan od zadnjih napada imao na novinarke tijekom konferencije kada ih je nazvao vranama: "Vas dvije grakćete. Pa dopustite predsjedniku da odgovori. Nije ovo graktanje, nije ovo moje igralište di ja trčim ujutro, gdje vrane dođu i grakću na mene. Ovo je presica čovjeka koji 18,5 godina obnaša drugu izvršnu funkciju ove zemlje. Uvažavajte to".

Novinarke posebno voli častiti

Goran Mehkek

Prošle godine isto tako na pitanja novinarke Pezo Moskaljov, gradonačelnik Bandić između ostaloga je rekao "Vi ste meni k'o učiteljica zločesta, pa daj budite dama fina".

Poznato je da svoje suradnike konstantno vrijeđa, urla na njih, ponižava ih pa i uznemirava, a suradnici vjerojatno u strahu kako bi zadržali svoj posao iskazuju razumijevanje za takvo njegovo ponašanje: "Bandiću je uvijek nakon takvih ispada žao".  Nije štedio ni ministricu obrazovanja Blaženku Divjak.

POVIJEST JEDNE LJUBAVI Bandić: 'Ona jadna ništa ne razumije'. Divjak: 'On je u ofsajdu'. Gradonačelnik i ministrica 'kolju' se čim se ukaže prva prilika

Samo da podsjetimo da je Bandić diplomirao na FPZG-u, na danas nepostojećem smjeru Općenarodne obrane i društvene samozaštite. U njegovoj biografiji na stranicama stranke Bandić Milan 365 stoji da je 2000. godine zagrebački gradonačelnik tamo upisao i poslijediplomski studij, ali nije poznato je li ga je završio.

MOST

Bandić

Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti

uhlir

newsletter

Prijavite se na Newsletter