Opravdava ga

Majka slovenskog monstruma: 'Netko mu je digao živce'


Lada Novak Starčević
16.02.2017.15:05
Majka slovenskog monstruma: 'Netko mu je digao živce'
Facebook

sažeto

Majka i djevojka ubojice, koji je u live prijenosu mučio poznanika i na kraju ga ubio, šokirale su javnost svojom bešćutnošću


Lada Novak Starčević
16.02.2017.15:05

Slovenci su na Facebooku otvorili stranicu 'Svi mi koji želimo da ubojice iz Krškog dobiju doživotni zatvor', zgroženi ubojstvom 26-godišnjeg Andreja Cekuta u live prijenosu na društvenoj mreži. Naime, hladnokrvnim ubojicama Alešu Olovcu (20) i Martinu Kovaču (29) prema zakonu prijeti kazna do 15 godina zatvora. Stranica zasad ima više od devet tisuća lajkova.

Podsjetimo, zločin se dogodio u noći s nedjelje na ponedjeljak u Podbočju u blizini Krškog. Dvojac je snimao mučenje poznanika i sve objavio na Facebooku. Preko 230.000 korisnika pogledalo je 23-minutnu snimku prije nego što ju je uklonila policija.

Majka monstruma Aleša opravdala je svog sina pred slovenskim kamerama rekavši da mu je očito netko 'digao živce'.

"Ne bi to učinio iz čistog mira", objasnila je. Na navode da je on navodno pretukao nesretnog mladića jer je ružno govorio o njoj, kazala je da ni ona ne bi dopustila da netko o njenoj majci govori ružno te da bi isto bila spremna boriti se. 

'Svatko od nas je nekad nešto krivo napravio'

I Alešova djevojka ga brani. Napisala je na Facebooku da je Andrej stalno ponižavao njenog dečka.

„Kako se usuđujete osuđivati ljude koje ne poznajete. Ja ga poznam predobro i znam da je to napravio jer mu je zavadio curu i stalno ga ponižavao. Možete me sad mrziti, ali svatko od nas je nekad nešto krivo napravio i ne morate ga zato osuđivati“, napisala je.


"Što ovdje znači ubiti čovjeka, ja ću se iz zatvora vratiti, a ti sa groblja nećeš pi… ti materina", pisao je na društvenim mrežama Aleš još prije četiri godine.

ubojstvo

Andrej Cekut

ubojstvo Slovenija

Aleš Olovec

Martin kovač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter