MUK NAKON NEZAPAMĆENOG ZLOČINA U SRBIJI

Majine kolegice: 'Znale smo da je imala problema, ali tome nismo pridavale značaj'


100posto
13.07.2017.13:30
Majine kolegice: 'Znale smo da je imala problema, ali tome nismo pridavale značaj'
Kurir/Facebook

sažeto

S Majinog poprilično šturog Facebook profila na prvi pogled se ne može saznati mnogo. Međutim jasno je da su joj sinovi bili apsolutno sve


100posto
13.07.2017.13:30

U Srbiji vlada tišina, građani su puni gorčine zbog zvjerskog ubojstva Maje Đ. 38-godišnje medicinske sestre i majke dvoje djece.

Nitko nije očekivao da će njezin život biti tako brutalno ugašen ispred zgrade Centra za socijalnu skrb u Rakovici.

Dragana Udovičić/Kurir

Da zlo bude veće, s njenim se ugasio i život njezinog mlađeg sina, 4-godišnjeg Mihajla. Ubio ih je isti čovjek – mališanov otac i muž od kojeg se razvodila i kojem je dovela sina jer ga je imao pravo viđati.

Djeca su joj bila sve

S Majinog poprilično šturog Facebook profila na prvi pogled se ne može saznati mnogo. Međutim jasno je da su joj sinovi bili apsolutno sve.

Facebook

Maja je radila kao medicinska sestra u beogradskoj Ginekološkoj klinici Narodni front. Svi koji su s njom radili imaju samo riječi hvale.

"Bila je divna žena, mirna i tiha, veoma pristojna. Na poslu se žalila da ima probleme s mužem, ali pošto su se davno razišli, nitko tom problemu nije pridavao mnogo značaja", ispričale su za Kurir njezine kolegice.

Osim svirepo ubijenog Mihajla (4), kojem je život uzeo rođeni otac, Maja je imala i starijeg sina iz prvog braka, koji je u sekundi izgubio majku i brata.

Mališan je vjerojatno ugušen

Neslužbeno, Marko N. je poslije sat vremena provedenih sa sinom, na koje je imao pravo i to u prostorijama Centra za socijalnu skrb, u rukama donio dijete. Bilo je bez svijesti, i po svemu sudeći – već mrtvo.

"Kada je vidjela da se nešto čudno događa s djetetom, da ne reagira nesretna žena je pritrčala ubojici, pokušavajući otrgnuti sina. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta", ispričao je izvor s lica mjesta za Kurir.

Radnici Centra su ga pokušali zaustaviti, ali i njih je napao nožem. Jednoj radnici je odsjekao prst, dok je drugom muškarcu doslovno otkinuo obraz. Ubodi koje je zadao Maji bili su fatalni, iako je napravila par koraka, ubrzo je pala, iskrvarila i preminula.

Facebook

Liječnici su pokušali oživjeti dijete, ali im to usprkos naporima nije uspjelo. Za sada nije poznato kako je monstrum ubio dijete, ali neslužbeno se saznaje da je zadavljen.

Ubojicu je svladala policija, te je u kolima Hitne pomoći uz pratnju policije odveden s tragičnog mjesta.

ubojstvo

Srbija

djeca

majka

Ispovijest

masakr

Centar za socijalnu skrb

Rakovica

newsletter

Prijavite se na Newsletter