tajna druženja bogate elite

'Madame' milijardera pedofila gostovala na tajnom okupljanju kod šefa Amazona. Dokle seže Epsteinova hobotnica?


Mia Peretić
03.11.2019.13:00
'Madame' milijardera pedofila gostovala na tajnom okupljanju kod šefa Amazona. Dokle seže Epsteinova hobotnica?
Screenshot / YouTube

sažeto

Nove informacije dodatno ilustriraju veze koje su Epstein i Maxwell održavali s bogatom elitom


Mia Peretić
03.11.2019.13:00

Svake jeseni elita holivudskih pisaca povlači se na tajno okupljanje 'Campfire' koje organizira šef Amazona Jeff Bezos. Tamo često dolaze i brojni glumci, ali i druge utjecajne osobe. 

Sa šefom Amzona družila se na tajnim okupljanjima, a zanimljiva je i večera iz 2011. godine

Kako doznaje Vice, druženju 2018. godine prisustvovala je Ghislaine Maxwell, prijateljica Jeffrey Epsteina, milijardera koji se, optužen za seksualno iskorištavanja maloljetnica, u kolovozu objesio u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Maxwell sumnjiče da je, između ostalog, za milijardera odrađivala posao 'madame', odnosno da je za njega i njegove razvratne zabave od 2011. godine regrutirala maloljetne djevojke.

Dvoje polaznika 'Campfirea' potvrdila su da je navodna 'madame' bila na ekskluzivnom okupljanju, no i da joj to nije bio prvi put. Naime, anonimni izvori kažu da se s holivudskom elitom tamo družila ukupno tri puta.

Reuters

Veze s društvenom elitom

Ova informacija dodatno ilustrira veze koje su Epstein i Maxwell održavali s bogatom elitom, među kojom se nalaze tehnološki moguli, predsjednici, poznati glumci, ali i članovi kraljevske obitelji poput britanskog princa Andrewa, čija su imena počela curiti u javnost nakon milijarderova uhićenja. Nadalje, tajnoj večeri koja se 2011. godine održala u kalifornijskom Long Beachu prisustvovali su Bezos i mnogi drugi izvršni direktori tehnoloških tvrtki, ali i sam Epstein koji je dvije godine ranije bio u zatvoru zbog seksualnih zločina nad maloljetnim djevojkama.

Screenshot / Youtube

Ne zna se gdje je Maxwell, navodno se krije u Brazilu

Maxwell, koja za sada nije optužena, a niti uhićena, te protiv koje su podignute samo privatne tužbe, uvijek je poricala upletenost u zločine svog prijatelja. Još se ne zna gdje se ona sada nalazi, a prema nekim izvorima trenutno je u Brazilu gdje se krije od očiju javnosti. Amazon nije odgovorio na upite vezane za najnovije informacije.

amazon

Jeff Bezos

Jeffrey Epstein

Ghislaine Maxwell

tajno druženje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter