monstruozni muž slavne navijačice na dugogodišnjoj robiji

Osudili su ga za zlostavljanje djevojčice, a on se vadio na preveliki penis: 'Čak je i Larissa patila'


Daniel Radman
02.09.2019.16:30
Osudili su ga za zlostavljanje djevojčice, a on se vadio na preveliki penis: 'Čak je i Larissa patila'
Profimedia

sažeto

Kad ga je sudac prekinuo i zamolio da objasni što time želi reći na savjet odvjetnika odbio je dalje govoriti


Daniel Radman
02.09.2019.16:30

Paragvajku Larissu Riquelme se najčešće naziva 'najpoznatijom navijačicom na svijetu'. Tu neslužbeno titulu stekla je 2010., za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici, kada je su je na tribinama uhvatile kamere dok je u svom bujnom dekolteu držala mobitel.

U medije bi poslije dolazila zbog sličnih provokativnih 'akcija', a jedna od njih završila je neslavno kad je sa svojim dečkom a današnjim suprugom, bivšim nogometašem Jonathanom Fabbreom, završila u pritvoru zbog seksa na javnom mjestu.

Prvi put u zatvoru zbog seksa na javnom mjestu

Profimedia

Njih dvoje 'bacili su se na posao' u jednoj u najprometnijih ulica paragvajskog glavnom grada Asunciona, no bili su toliko glasni – a i automobil se 'čudno kretao' – da su stanari pozvali policiju. Kad je policija stigla, Riquelme i Fabbre dali su se u bijeg i još uspjeli ozlijediti motociklista koji im se našao na putu.

No, ova neslavna epizoda ispada posve benignom s obzirom na ono što je sada uslijedilo na sudu u Buenos Airesu: Jonathan Fabbro završio je u zatvoru na 14 godina zbog strašnog seksualnog prijestupa. Fabbro je proglašen krivim jer je punih šest godina zlostavljao danas 13-godišnju djevojčicu tijekom 2011. i 2017. godine.

Zlostavljao je svoju nećakinju

 
 
 
View this post on Instagram

Virgen de Guadalupe ....

A post shared by Jonathan Fabbro (@jonathanfabbro) on Oct 20, 2016 at 8:45am PDT

Djevojčica, koja je zlostavljanja od svoje šeste godine, bila je njegova nećakinja i kumče, a prema presudi bivši nogometaš je monstruozni čin ponovio u najmanje pet navrata. Sudske izvjestitelje šokirao je i njegov pokušaj rušenja svjedočenja djevojčice. Naime, Fabbro je tvrdio da je veličina njegovog penisa dokaz da je riječ o lažnoj optužbi.

"Kad su djevojčicu pitali što ju je iznenadilo, ili joj privuklo pozornost, kad je vidjela moje golo tijelo, rekla je 'ništa, samo to što je vidjela golog čovjeka'. Ne želim zvučati arogantno, mogu me i testirati, i osjećam se sramotno što to govorim pred ženama prisutnim u sudnici, ali mislim da moj organ nije takav da se smatra uobičajenim. Veći je nego običan", krenuo je u obrazlaganje.

Čak je i dodao da je njegova partnerica Larissa 'patila tijekom njihovim spolnih odnosa', no kad ga je sudac prekinuo i zamolio da objasni što time želi reći na savjet odvjetnika odbio je dalje govoriti.

Larissa izgubila svijest

Profimedia

Inače, Fabbro nije bio prisutan na objavi presude tijekom koje je ostao u strogo čuvanom zatvoru Marcos Paz, udaljenom 50-ak kilometara od Buenos Airesa. U sudnici je, međutim, bila Larissa koja je – čuvši kaznu za svog supruga – izgubila svijest.

Uvjerena je u njegovu nevinost, a u prethodnim izjavama naglasila je da dijete nije lagalo, ali da je 'izostavljena istina'. S druge strane, članovi obitelji djevojčice izrazili su zadovoljstvo presudom.

"Pravda je zadovoljena, iako nema mjesta za slavlje. Moja kći je bila vrlo hrabra jer je progovorila. Sve što sada želim jest doći kući i zagrliti je", rekla je majka. Brat žrtve - koji je i prijavio cijeli slučaj kad je otkrio prepisku između nogometaša i djevojčice – smatra da je kazna nepravedna jer će njegova sestra patiti cijelog života.

Naglasio je kako je Fabbro dotad bio njezin idol – rođeni Argentinac svojedobno je proglašen nogometašem godine u Paragvaju, a igrao je za najslavnije klubove u Buenos Airesu, Bocu Juniors i River Plate.

presuda

pedofil

suprug

Larissa Riquelme

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter