Počinje suđenje Komšiću za brutalno ubojstvo bivše djevojke

Bila je živa do zadnjeg 88 uboda, a njezina majka strahuje da će se monstrum izvući


100posto
01.02.2018.08:30
Bila je živa do zadnjeg 88 uboda, a njezina majka strahuje da će se monstrum izvući
željko Puhovski / CROPIX

100posto
01.02.2018.08:30

Danas počinje suđenje 19-godišnjem Davidu Komšiću za ubojstvo bivše djevojke 18-godišnje Kristine Krupljan. Komšić je krajem ožujka 2017. godine bivšu djevojku nemilosrdno izbo čak 88 puta nožem te potom pobjegao kući, a nakon toga se predao policiji.

Kristinina mama Vesna za RTL-ovu Potragu dan prije suđenja komentirala je da strahuje da će se ubojica njene kćeri izvući nekažnjeno te da će se braniti neubrojivošću. 

"Dobila sam nalaz obdukcije - piše 73 uboda plus onih 15 još reznih rana po tijelu”, ispričala je Vesna, a ono najgore jest da je obdukcija pokazala da je Kristina bila živa do zadnjeg uboda i da se pokušala braniti. 

Prema optužnici, Komšić je 18-godišnju Kristinu usmrtio nakon povratka iz noćnog izlaska. Navodno je Kristina te večeri Davidu rekla kako s njime više ne želi imati nikakav kontakt, da je u vezi s drugim muškarcem te da je trudna. Nakon toga ju je Komšić pritisnuo uza sjedalo kako se ne bi mogla micati te joj zadao 88 uboda, a djevojka je iskrvarila u automobilu.

Nalaz obdukcije pokazo je stravične rezultate te su trebale čak četiri stranice da se pobroje sve rane koje je Kristini zadao David. Samo u području vrata bilo ih je 40. 

Kako se nakon ubojstva ubrzo doznalo, Kristina je Komšića nekoliko puta prijavljivala policiji. Tako tri mjeseca prije ovog okrutnog ubojstva on ju je zaskočio na ulici i pretukao jer je prekinula s njime. Tada se zaključala u automobil, ali on je razbio prozor te je potom udarao njezinom glavom u upravljač.

Kako je majka Vesna ispričala nakon okrutnog ubojstva ona je odmah policiji rekla da je to napravio David Komšić. 

"Četiri puta ga je prijavljivala, imao je zabranu prilaska 300 metara. David joj je slao i prijeteće poruke: Nemaš pojma što radiš, bolje ti je da tako ne misliš, kurvo, ubit ću te, ubit ću te sutra", ispričala je Kristinina mama Vesna za Potragu.  20. ožujka Kristina bi navršila 19  godina. 

ubojstvo

suđenje

David Komšić

Kristina Krupljan

izbodeni

newsletter

Prijavite se na Newsletter