"Grozno je što su svi tako mladi"

Kraljica Elizabeta II. posjetila žrtve napada u Manchesteru


Dina Plevnik Hajduk
25.05.2017.21:10
Kraljica Elizabeta II. posjetila žrtve napada u Manchesteru
Reuters

sažeto

Nakon terorističkog napada, velik broj žrtava liječi se u bolnici Royal Manchester Children's Hospital koju je danas posjetila i sama kraljica Elizabeta II.


Dina Plevnik Hajduk
25.05.2017.21:10

Britanska kraljica Elizabeta II. zaputila se u Manchester koji je ovih dana obojen crnom bojom.

Nakon stravičnog napada nakon koncerta Ariane Grande, poginulo je 22 ljudi, a stotinjak ih je lakše ili teže ozlijeđeno i prevezeno na hitnu njegu u bolnicu.

Velik broj žrtava liječi se u bolnici Royal Manchester Children's Hospital koju je danas posjetila i sama kraljica Elizabeta II.

Reuters

Kraljica je obišla brojne mlade žrtve te počavrljala s osobljem koje ih njeguje, piše CNN.

Reuters

U razgovoru s roditeljima i djecom, kraljica se osvrnula i na sam koncert i pjevačke mogućnosti popularne Ariane Grande, a novinari su zabilježili kako je 14-godišnjoj Evie Mills rekla da je Ariana "odlična pjevačica i da zvuči jako, jako dobro."

Reuters

"Grozno je što su svi tako mladi.", rekla je kraljica doktorima i medicinskim sestrama, potištena nakon posjeta žrtvama koje su stradale u terorističkom napadu zbog koncerta svoje omiljene pop zvijezde.

Kako izvještava NHS England, u bolnici koju je posjetila kraljica trenutno se liječi 75 pacijenata stradalih u napadu, od kojih ih je 23 u kritičnom stanju.

bolnica

kraljica Elizabeta II.

teroristički napad

Ariana Grande

Marchester

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter