FOTO, VIDEO: KAKVA JUNAČINA

'Kralj Instagrama' koji se hvalio kolekcijom pušaka zbrisao s mjesta krvavog pokolja u Las Vegasu


Tomislav Kukec
04.10.2017.21:55
'Kralj Instagrama' koji se hvalio kolekcijom pušaka zbrisao s mjesta krvavog pokolja u Las Vegasu
Instragram

sažeto

Kad se video njegovog postupka pojavio na internetu on to isprva nije htio komentirati, a naknadno je medijima rekao da je pomagao jednoj ranjenoj ženi tijekom pokolja, no njegova priča nije baš uvjerila javnost


Tomislav Kukec
04.10.2017.21:55

Da smo na društvenim mrežama često skloni prikazivanju malo "ulickanije" slike sebe, nije neka novost, no kada netko - poput Amerikanca Dana Bilzeriana - živi od popularnosti na mrežama, onda je legitimno preispitati njegovu vjerodostojnost. 

 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Sep 27, 2017 at 9:24pm PDT

A ona se našla na ozbiljnom testu tijekom nedjeljnog masakra automatskom puškom u Las Vegasu, kada je ubijeno 59, a ranjeno stotine osoba. 

Bilzerian, kojeg nazivaju Kraljem Instagrama, zvjezdani je status stekao objavom fotografija sa golišavim djevojkama, ali i zavidnom kolekcijom pušaka.

Instragram

Svojedobno je tako objavio fotografiju oružja napisavši kako mu je najveći strah "da će mi netko provaliti u kuću, a ja neću moći odlučiti iz koje puške zapucati". 

'Ja tu ne mogu ništa, idem doma'

No, kada se našao u stvarnoj situaciji, Bilzerian nije baš tako hrabro postupio. Naime, internetom se proširila snimka na kojoj se vidi kako zadihan bježi s poprišta krvavog pokolja nakon country festivala.

"Pokušavam nabaviti pušku. J... se vraćam nazad, vidio sam curu koju su upucali u lice pored mene, mozak joj je curio iz glave", napisao je Bilzerian, a uskoro nakon toga dodao da se vraća doma jer "ja tu ne mogu napraviti ništa". 

Kad se video njegovog postupka pojavio na internetu on to isprva nije htio komentirati, a naknadno je medijima rekao da je pomagao jednoj ranjenoj ženi tijekom pokolja, no njegova priča nije baš uvjerila javnost. 

"Glumiti operativca pred kamerama je lako, no kad ženu upucaju u glavu, on bježi snimajući se. Molim vas, prestanite biti nešto što niste", napisao je o Bilzerianu bivši američki marinac. 

Instagram

društvene mreže

hrabrost

Dan Bilzerian

pokolj u Las Vegasu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter