Kontroverzni političar šokirao

'Političari su u udobnim foteljama donosili loše odluke i zato će sada sjediti na najjeftinijim - drvenim!'


Sanja Rapaić
23.08.2017.20:00
'Političari su u udobnim foteljama donosili loše odluke i zato će sada sjediti na najjeftinijim - drvenim!'

sažeto

Dužnosnici će ubuduće, umjesto u udobnim foteljama, sjediti na jeftinim drvenim stolicama


Sanja Rapaić
23.08.2017.20:00

Kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma, koji je u fokus javnosti došao po nizu bizarnih izjava, ovaj će put zasigurno pridobiti simpatije širokih masa.

Naime, Skupština srbijanskog grada Jagodine, kojom Palma predsjedava, odlučila je prodati sve fotelje u kojima su do sada sjedili lokalni dužnosnici jer su, iako udobno zavaljeni, smatra Palma, nerijetko donosili loše odluke. U Jagodini tako više doslovno neće biti foteljaša, jer će dužnosnici, umjesto fotelja, od sada sjediti na najobičnijim, jeftinim drvenim stolicama. Novac prikupljen prodajom foteljaških fotelja bit će doniran u humanitarne svrhe, a Palma poziva i ostale gradove i općine da slijede primjer Jagodine.

„Odluka je donesena jednoglasno na sjednici Skupštine grada i pozivamo sve dužnosnike u lokalnim samoupravama da urade to isto. Fotelje ćemo prodati na licitaciji, koja će se održati između 5. i 10. rujna, i siguran sam da ćemo za svaku fotelju dobiti više novaca nego što smo ju platili. Drvene stolice su i jeftinije, a nije ni korektno da dužnosnici sjede u foteljama, a narod nema na čemu spavati. Nije korektno!“,  rekao je novinarima predsjednik Skupštine grada Jagodine i zastupnik u srbijanskom parlamentu, Dragan Marković Palma, koji smatra da dužnosnici, kada su dugo u fotelji, nekada donose pogrešne odluke". Ipak, privilegiju da sjede u foteljama i dalje će zadržati članovi Vlade i Predsjedništva Srbije.

Srbija

politika

političari

Dragan Marković Palma

Jagodina

fotelje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter