'bila sam pod ucjenama i prijetnjama'

Kontaktirali smo ženu koja je na Facebooku podijelila mučne slike svog pretučenog lica. Bivši partner razbio joj je staklenu čašu u glavu


100posto
28.03.2019.16:05
Kontaktirali smo ženu koja je na Facebooku podijelila mučne slike svog pretučenog lica. Bivši partner razbio joj je staklenu čašu u glavu
Facebook

100posto
28.03.2019.16:05

Mlada žena Mara Andrijašević na Facebooku je podijelila mučne slike svog pretučenog lica i šokantan opis. Ona optužuje bivšeg partnera da joj je razbio staklenu čašu u lice, zbog čega će joj ostati trajni ožiljci. Nakon što ju premlatio, tvrdi žena, na vrata joj je došao prijetiti njegov otac.

Kako nam je Mara kratko potvrdila s Dejanom je bila u vezi, a do napada je došlo 5. siječnja 2019. Samo je kratko dodala da je pokrenula kazneni postupak. S time je izašla u javnost tek sada jer je kako nam je kazala 'bila pod ucjenama i prijetnjama'.

Na svom Facebooku nekoliko puta je podijelila slike jer ova revoltirana mlada žena traži da se njezina priča podijeli. "Dosta je bilo nasilja nad ženama! Recimo svi skupa stop takvim kretenima! Svatko ima pravo odabira ali nitko nema prava da unakaze jedno lijepo mlado lice", napisala je kada je ponovno podijelila slike.

Tekst koji je stavila u objavi prenosimo u cijelosti:

Nek sva javnost zna. Da Dejan S. svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Da li je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje dupe? E pa danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice priopćio da njegov sin pored hrpe svjedoka nije to napravio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova pogrešaka nikada neće biti sanirana i svome sinu odobrava takvo ponašanje. Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan. Kako vi ljudi gledate na to?

Da sam ja njemu to napravila ja bih momentalno sjela u zatvor minimum na pet godina, a on se šeta po slobodi sav sretan i ispija kave i traži koga će još unakazati jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema ni malo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo obrane a ja ću ostati unakažena do kraja svoga života zbog jednog Dejana Sredića. E pa hvala ti S. sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet... po meni ovo nije moja sramota ja to nijednom čovjeku ne bi napravila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe,.

To je tvoja sramota i drago mi je da svi to znaju kad već nećeš najebat zbog hrpe izmeta (para) u kojima se kupate dok drugima nanosite bol i vječnu štetu i pored svega se imate obraza braniti ucjenama i smijat se ljudima u lice. Jer netko nema, a vi imate, ono što vas čini prokletim ljudima. E pa zato ima boga, ja ti neću vraćat istom mjerom, al on hoće, to se zove božja kazna. Ta je za tebe najslađa! :)

Meni će na čelu doživotno stajati tvoj potpis, a tebi će od sad u računalu pisati da si zlostavljač. Možda mi nikad to nećeš sanirati ali državi ćeš platiti. I proći svakako opaženo kako si i tražio. Neću Samo ja sa ovim ruglom na licu čemu si se nadao i mislio da sam ja naivna budala, ne ja sam žrtva tvoga nasilja, oštećenik. A ti umalo ubojica koji je napravio nakaznosti 2. ili 3. stupnja bez srama. Evo ti i srama nek sva javnost gleda.

Facebook

napad

Mara Andrijašević

partnersko nasilje

newsletter

Prijavite se na Newsletter