VIDEO: JE LI NETKO ZEZNUO PREDSJEDNICU?

Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku čak dva puta pogrešno izgovorila Pelješki most


Tomislav Kukec
25.10.2017.13:05
Kolinda Grabar Kitarović u Dubrovniku čak dva puta pogrešno izgovorila Pelješki most
Zeljko Hajdinjak / Cropix

sažeto

Iako je dva puta pogrešno izgovorila ime mosta, predsjednica se držala uzrečice 'show must go on' pa se nije dala smesti već je govor samouvjereno pročitala do kraja


Tomislav Kukec
25.10.2017.13:05

Izgleda da Pelješki most i politika nikako ne idu zajedno. Riječ je o projektu koji se, jučer je bio točan datum, 'gradi' već punih deset godina, a od mosta ni m. Gradilište Pelješkog mosta čak je dva puta otvarao bivši hrvatski premijer Ivo Sanader, a kako je riječ o izuzetno važnom, čak strateškom projektu prometnog povezivanja hrvatskog Juga, nije čudno da političari vole davati izjave na tu temu koja zanima velik broju građana. 

Tako je bilo i s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović koja je danas otvorila svoj privremeni ured u dubrovačko-neretvanskoj županiji. No, čini se kako je nekome tko je pisao predsjedničin govor gramatika slabija strana, pa se Pelješki most tako pretvorio u - Pelješački.

"Prekid državnog teritorija je problem kojeg treba premostiti Pelješačkim mostom koji je neophodan. Pelješački most neće samo povezati državni teritorij nego i teritorij EU, a bit će i značajni razvojni projekt," kazala je Kolinda Grabar Kitarović, a prenosi Dubrovački dnevnik

Iako je dva puta pogrešno izgovorila ime mosta, predsjednica se držala uzrečice 'show must go on' pa se nije dala smesti već je govor samouvjereno pročitala do kraja.

Kolinda Grabar Kitarović

predsjednica

Pelješki most

Pelješački most

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter