skriva li neku tajnu prva dama

Koji je to razlog zašto Melania Trump godinama nije posjetila svoju zemlju i zašto nikada u javnosti ne govori slovenski?


100posto
26.08.2019.16:00
Koji je to razlog zašto Melania Trump godinama nije posjetila svoju zemlju i zašto nikada u javnosti ne govori slovenski?
REUTERS

100posto
26.08.2019.16:00

Prva dama SAD-a Melania Trump davne 1992. godine spakirala je kovčege i napustila Sloveniju te otišla u najveće modne centre u svijetu kako bi bila uspješna manekenka. Otada se mnogo toga promijenilo postala je prva dama Amerike, ali otada se više nikada nije vratila u svoj rodni kraj. No, nitko ne zna zašto. 

Nikad se nije vratila u svoju zemlju

Profimedia

Melania je više od 20 godina provela u Sloveniji u Sevnici, malom gradu sa 5.000 stanovnika, a zanimljivo iako je tamo odrasla ne daje intervjue za slovenske medije, što je američke medije toliko zagolicalo da su pokušali saznati razlog tome. Tako su stupili u kontakt s ljudima koji su nekada bili u kontaktu s Melanijom kako bi provjerili zašto se nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi pričati o nekadašnjem životu.

Slovenski novinar Bojan Požar tvrdi da prva dama krije nešto što bi moglo biti loše za njezinu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da posjetiti Sloveniju.

Ne priča slovenski

Getty Images

Zanimljivo kako on tvrdi slovenski jezik nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima. 

Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je s muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze s njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, a Trumpova supruga je demantirala da je imala bilo kakve veze s muškarcima s kojima su je mediji dovodili u vezu.

Stručnjaci tvrde da će doći vrijeme kada će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već da će biti uljepšana za javnost. Postoje brojne teorije da je nešto njena obitelj učinila što ona ne želi da se sazna. Ipak, ovo je samo jedna od teorija.

SAD

Melania Trump

prva dama

tajne

slovenski

newsletter

Prijavite se na Newsletter