NOVI HIT U HRVATSKOJ

Klinika za plastičnu kirurgiju nudi zahvat zbog kojeg će vaše oči biti kose poput Melanijinih


Tomislav Kukec
07.06.2018.19:00
Klinika za plastičnu kirurgiju nudi zahvat zbog kojeg će vaše oči biti kose poput Melanijinih
REUTERS

sažeto

Poznati zagrebački estetski kirurg dr. Matija Miletić otkriva kako se i američka Prva dama vjerojatno podvrgla takvom zahvatu


Tomislav Kukec
07.06.2018.19:00

Na Facebook stranici zagrebačke klinike za estetsku kirurgiju MM Medestetica osvanuo je ovih dana zanimljiv oglas. Ordinacija tako nudi operaciju kojom će vaše oči biti ukošene i mačkaste kao oči supruge američkog predsjednika Melanije Trump. 

Kako vam se sviđaju karakteristične oči Melanije Trump? Blago ukošene oči poznate su kao mačkaste, a danas ih čak nazivaju i "Melanijin look" te ih karakterizira blago uzdignuti vanjski kut oka. Postupak ne boli, prisutan je tek blagi osjećaj neugode koji je prolazan. Postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji, a poslije zahvata, ožiljak nije vidljiv. Došuljajte se do naše ordinacije", stoji u jedinstvenom oglasu. 

'I Melanija je operirana'

Kako bismo provjerili koliko je marketinški trik urodio plodom te koliko se žena odlučilo za ovakav estetski zahvat nazvali smo vlasnika ordinacije, poznatog estetskog kirurga dr. Matiju Miletića. On nam je rekao kako se radi o jednostavnom i bezbolnom zahvatu. 

MM Medestetica / screenshot

"Dosad nije mnogo žena tražilo takvu vrstu zahvata, iako ju nekad rutinski radimo kod korekcija vjeđa, ako to zahtijeva stanje pacijenta. Radi se, zapravo, o jednostavnom zahvatu kojim se više postiže optička varka nego što se radi o stvarnom mijenjanju lica. Sam zahvat traje dvadesetak minuta po oku i obavlja se pod lokalnom anestezijom. Donji dio vjeđe odvaja se od hvatišta i podiže na višu  poziciju, zbog čega dolazi do efekta mačkastog, blago ukošenog oka", objašnjava dr. Miletić. Dodaje kako se pacijent već nakon tjedan dana u potpunosti oporavlja. 

S obzirom na Melanijin izgled, pitamo ga smatra li da se američka Prva dama podvrgnula nekom takvom zahvatu. 

"Nemoguće je sa sigurnošću reći. No, s obzirom da ima dosta uske oči, rekao bih da je vrlo vjerojatno da je i ona imala takvu operaciju", otkriva nam dr. Miletić. 

Doznajemo i kako je za "Melanijine oči" potrebno izdvojiti 1000 eura. 

REUTERS

estetska kirurgija

Melanija Trump

plastična kirurgija

Matija Miletić

MM Medestetica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter