u strahu od novog napada

Kći otrovanog ruskog špijuna Julija Skripal ne vraća se u Rusiiju, dobit će novi tajni identitet u Velikoj Britaniji


Ana Lonjak
09.04.2018.12:25
Kći otrovanog ruskog špijuna Julija Skripal ne vraća se u Rusiiju, dobit će novi tajni identitet u Velikoj Britaniji
Facebook Yulia Skripal

sažeto

Njihov dom u Salisburyju bit će srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog plina


Ana Lonjak
09.04.2018.12:25

Kao što je već poznato bivši ruski špijun Sergej Skripal više nije u životnoj opasnosti, kao i njegova kći Julija te će uskoro zajedno napustiti bolnicu nakon što su otrovani nervnim plinom u engleskom gradu Salisburyju. 

No, tu njihova borba za život ne završava nego tek počinje, jer su oboje u strahu od novog napada. Za Juliju bi povratak u Rusiju mogao biti poguban tako će navodno njihov dom u Salisburyju biti srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog plina, a strani mediji pišu kako će 33-godišnjakinji Velika Britanija najvjerojatnije ponuditi politički azil. A isto tako i promjenu identiteta. 

Yulia se tako neće vratiti u svoj stan u Moskvi, morat će se oprostiti od svog ljubimca psa Noira, ali odlazak će joj biti lakše jer nema članova obitelji, jer brat Alexandr i majka Liudmila su umrli. Ovih su se dana britanski mediji raspisali i o Yulijinom tajanstvenom zaručniku, 30-godišnjem Stepanu Vikeevu. On se navodno skriva te ima veze s Putinovim tajnim službama, baš kao i njegova majka koja je na čelu Instituta modernih sigurnosnih problema. 

napad

Sergej Skripal

špijun

Julija Skripal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter