'Čekam vas na klizalištu sa lopatom i počinjem pomalo delati...'

Karlovačko gradsko poduzeće je odlučilo zatvoriti gradsko klizalište, sada ga čisti jedan vijećnik


Vid Barić
25.02.2018.16:55
Karlovačko gradsko poduzeće je odlučilo zatvoriti gradsko klizalište, sada ga čisti jedan vijećnik
Andrea Grkovski-Zimet / Facebook

sažeto

Karlovački gradski vijećnik Davor Petračić pozvao je građane na akciju čišćenja snijega s klizališta kako bi se moglo klizati besplatno, jer na minus 10 i više sigurno neće trebati paliti agregate za održavanje leda


Vid Barić
25.02.2018.16:55

Nakon što je uprava karlovačkog gradskog poduzeća Mladost odlučila da zbog ekstremno niskih temperatura zatvore gradsko klizalište Sokolski dom, jer, kako su naveli, za klizanje nema dovoljno zainteresiranih, a problem su i ekstremno niske temperature, karlovački gradski vijećnik Davor Petračić pozvao je građane na akciju čišćenja snijega s klizališta kako bi se moglo klizati besplatno, jer na minus 10 i više sigurno neće trebati paliti agregate za održavanje leda, piše Kaportal.

"Tko je za akciju osposobljavanja klizališta ? Trebamo donijeti lopate i očistiti snijeg sa gotovog leda i sljedeći tjedan bez potrebe za hlađenjem građani imaju besplatno klizanje. Treba nas barem 20. Uz put je druženje i fina rekreacija, ali i zadovoljstvo. Javite se! Čekam vas na klizalištu sa lopatom i počinjem pomalo delati. Tko nije za lopatu neka donese čaj ili samo dobru volju", napisao je sinoć Petračić na svom osobnom Facebook profilu i stranici Nezavisne liste Naš Karlovac.

Petračiću su se uskoro pridružila dva građana, a izgleda da je palo i klizanje. 

Andrea Grkovski-Zimet / Facebook

"Ako se i jedan kliže to je pozitivno za grad jer grad ima taj sadržaj, a upravo sadržaji čine grad. Pogotovo kada taj sadržaj ništa ne košta. Samo malo građanskog aktivizma i odmah dolazi do druženja, rekreacije i lijepog ugođaja," napisao je Petračić na svojemu Facebook profilu.

Karlovac

mladost

Sokolski dom

Davor petračić

klizalište

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter