video: je li to protiv uroka?

Kandidat za britanskog premijera nakon opake bračne svađe došao je na intervju, ali su svi gledali samo u njegove noge


100posto
26.06.2019.08:20
Kandidat za britanskog premijera nakon opake bračne svađe došao je na intervju, ali su svi gledali samo u njegove noge
Profimedia

sažeto

Isto tako nikome nisu promakle ni njegove 'pohabane' cipele i odšiven porub na hlačama. U svakom slučaju izgledao je poprilično loše


100posto
26.06.2019.08:20

Jedan od favorita za mjesto britanskog premijera Boris Johnson i dalje je u središtu javnosti poslije skandala oko bračne svađe u njegovom domu zbog koje je intervenirala i policija na poziv susjeda zbog bučne rasprave praćene kricima i lupanjem vrata. Ovog puta interes javnosti nije izazvao zbog svađe nego zbog nečeg puno neobičnijeg. 

Tako se gostujući u jednom emisiji pojavio u poprilično neobičnom izdanju. Izgleda da je u žurbi napustio svoj dom jer je na intervju došao s jednom izvrnutom čarapom. Nije isključeno da je čarapu obukao naopako možda i protiv uroka, kada je krenuo na novinarsko propitivanje. No, isto tako nikome nisu promakle ni njegove pohabane cipele i odšiven porub na hlačama. U svakom slučaju izgledao je poprilično loše. 

Utjecalo na pad popularnosti

No Johnsonu ovih dana uistinu nije lako. Život jednog od favorita za mjesto britanskog premijera pod velikom je lupom javnosti. Sve je započelo u noći s četvrtka na petak  u Johnsonovu domu kada se odvijala prava drama te je u jednom trenutku susjed pozvao policiju  nakon što je čuo žestoku svađu između Borisa i njegove partnerice Carrie Symonds koja odvijala u južnom dijelu Londona.

Nakon što je to iscurilo u javnost kako pišu britanski mediji to je utjecalo na pad popularnost Johnsona kod britanskih glasača, ali se čini da je zadržao podršku konzervativaca u borbi za mjesto lidera stranke i mesto premijera.  No, Johnson ne želi cijeli slučaj komentirati u javnosti tako je odbio odgovoriti na pitanje o svađi tijekom predizborne kampanje kada ga je upitao jedan od novinara.

svađa

izgled

premijer

Boris Johnson

newsletter

Prijavite se na Newsletter