kako to

Kakve veze ima Vojko V s ministricom Žalac. Ni kriv ni dužan - velike, a sve je najbolje objasnio Jandroković


100posto
21.03.2019.14:30
Kakve veze ima Vojko V s ministricom Žalac. Ni kriv ni dužan - velike, a sve je najbolje objasnio Jandroković
CROPIX

sažeto

Korisnike društvenih mreža cijeli dan zabavlja njezina izjava o teoriji zavjere


100posto
21.03.2019.14:30

Rasprava oko afere Žalac koju je otkrio Jutarnji list o  luksuznom Mercedesu E-klase koji je neko vrijeme bio parkiran u dvorištu kuće Gabrijele Žalac, ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, vrijednom najmanje 50 tisuća eura u vlasništvu tvrtke za najam vozila šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja,i dalje ne prestaje. Nakon što je ministrica Žalac na sve moguće načine, ali poprililčno neobične i osebujne načine pokušala objasniti čiji je ustvari to automobil, jučer je navečer otišla korak dalje pa je u televizijskoj emisiji izjavila da  sumnja da joj skandale smješta netko iz HDZ-a: "Ne znam kome smetam, ali obrisi mi se kristaliziraju".

Teorije zavjere

Bruno Konjevic / CROPIX

Korisnike društvenih mreža cijeli dan zabavlja njezina izjava o teoriji zavjere, a korak dalje otišao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

On je na novinarsko pitanje tko podmeće ministrici Žalac baš pogodio u sridu odgovorivši: "Ne znam... Možda netko ju sabotira i protiv nje lobira... možda je vlada, možda su Srbi... možda masoni..." I nakon toga se počeo smijati pritom citiravši Vojka V.

Mercedes

Jandroković

žalac

zavjera

newsletter

Prijavite se na Newsletter