ispovijest el chapove ljubavnice

Kako su goli bježali kroz mrežu tunela do hotela, gdje su specijalci uhvatili narko-bossa


100posto
20.01.2019.13:00
Kako su goli bježali kroz mrežu tunela do hotela, gdje su specijalci uhvatili narko-bossa
Screenshot/ YouTube/ Reuters

sažeto

Tri godine je bila njegova "kućna supruga", i partnerica u zločinu, kupujući mu kilograme marihuane, osnivala lažne kompanije i brinula o njemu


100posto
20.01.2019.13:00

Na sudu u New Yorku ovih je dana svjedočila ljubavnica narko bossa El Chapa koja je opisala njihove posljednje sata prije uhićena. Tako je otkrila kako je izgleda jutro, 17. veljače 2014. kada je sve počelo. El Chapo je bio u krevetu s njime, a u sobu je ušao  njegov suradnik vičući kako su policajci na vratima. Guzman, potpuno gol, utrčao je u kupaonicu vičući ostatku ekipe da krene za njim. Digao je poklopac s kade ispod kojeg su bile drvene stepenice koje vode u tunel, tako da je  u prvi mah s ljubavnicom uspio pobjeći policiji. 

Partnerica u zločinu 

Njih dvoje trčali su kroz mračne i vlažne tunele. Lucero Sanchez Lopez otkrila je kako je kao 21-godišnjakinja upoznala narko bossa te ispričala brojne detalje sve do kraja njihove veze. Tri godine je bila njegova "kućna supruga", i partnerica u zločinu, kupujući mu kilograme marihuane, osnivala lažne kompanije i brinula o njemu. 

I dalje zaljubljena

Tijekom suđenja je zaplakala, rekavši da je i dalje zaljubljena u njega. A baš poruke koje su ona i El Chapo razmjenjivali američkim federalnim agentima su pomogli u uhićenju.  

Dio poruka ih prikazuje kao meksičku verziju Bonnie i Clydea.  Jedna od poruka otkrila je kako je Lopezova stotine kilograma marihuane dala obilježiti znakom srca i brojem 4 - što je podsjetnik na njegov rođendan 4. travnja. 

suđenje

mafija

bijeg

El Chapo

narko boss

newsletter

Prijavite se na Newsletter