Roditelji i djeca pod napadom

Kada trolovi saspu paljbu: 'Ti si pijana drolja, kako si mogla djecu tako nazvati?'


100posto
22.07.2019.10:00
Kada trolovi saspu paljbu: 'Ti si pijana drolja, kako si mogla djecu tako nazvati?'
Facebook

sažeto

Roditelji petero djece našli su se pod povećalom javnosti zbog imena sina i kćeri, koja nisu baš 'sjela' nekim ljudima


100posto
22.07.2019.10:00

Roditelji su se našli na udaru kritike zbog imena koje su dali svojoj djeci. Britanski par Sarah i Steven Mennell iz Kingstona imaju petero djece. Ljudima na društvenim mrežama posebno su loše 'sjela' dva imena, riječ je o sinu Jackdanielu i kćerki Tiamarie. Njima potpuno nepoznati ljudi razapeli su roditelje optuživši ih da je davanje imena djeci po alkoholnim pićima 'okrutno'.

Sarah je u lokalnoj zajednici, putem lokalnih novina branila svoju odluku da potroši veliki iznos novca na školske uniforme svoje djece. No ljudima nije bilo toliko stalo do dječjih uniforma, koliko do dječjih imena. A posebnu paljbu usmjerili su na majku Sarah zbog čega se ova priča našla u britanskim medijima.

Posebno su bezobrazno i okrutno opisali ženu, koja je majka petoro djece, čak su je nazvali 'pijana drolja'. Uz to su joj prišili i psihičke poremećaje za koje su sigurni da ih ima. Iako ženu nikad u životu nisu vidjeli zaključili su da pati "od ovisnosti o alkoholu pa je zbog toga nazvala djecu po dvije vrste pića". Ostalo troje djece su Sydney, Princess i Albert.

'Djeca uopće nisu nazvana po alkoholu'

Izvrijeđana majka na svom je Facebooku odgovorila kritičarima, kazala je da imena djece nemaju veze s alkoholom te da ona najviše pije čaj.

Objasnila je da je Jackdaniel zapravo ime američkog atletskog trenera Jacka Danielsa, koji je proglašen i najboljim trenerom devedesetih godina. A kćer  Tiamarie dobila je ime po španjolskoj konobarici koja se njoj i suprugu jako svidjela.

U videu koji su snimili i objavili par je razgovarao i s djecom koja navodno imaju neprikladna imena. Sva djeca su rekla da ne bi promijenila svoje ime.

"To je moj život, nemojte biti ljubomorni na naša imena i nastavite dalje", kazao je Jackdaniel. "To su naša imena", zaključuje mala Tiamarie.

U nastavku videa djeca su otkrila kako roditelji jednom mjesečno odu van na spoj, na što su roditelji rekli da nisu još toliko stari te da si jednom -oko plaće- priušte izlazak samo za sebe.

djeca

alkohol

Roditelji

imena

newsletter

Prijavite se na Newsletter