video: biste li popili piće s plenkovićevom bundevom?

Jedan pub poziva sve koji imaju hrabrosti da piju u sobi punoj Borisa Johnsona, a za jednu stvar nude i besplatnu rundu


Mia Peretić
31.10.2019.18:30
Jedan pub poziva sve koji imaju hrabrosti da piju u sobi punoj Borisa Johnsona, a za jednu stvar nude i besplatnu rundu
Gettyimages

sažeto

Ekipa koja voli popiti za Halloween može dobiti i besplatno pivo ako u pub ponesu svoju budnevu


Mia Peretić
31.10.2019.18:30

Ovisno o političkom svjetonazoru, za neke će ovo biti najbolje ili najgore mjesto u čitavoj Velikoj Britaniji. I dok premijer Boris Johnson rezbari dogovor o Brexitu, jedan je londonsku pub u bundeve urezao nešto mnogo zabavnije.

Pivo uz bundeve s licem Borisa Johnsona

Naime, tamo će vas dočekati stotinjak ovih prigodnih tikvi s urezanim likom britanskog premijera. Ova bizarna instalacija nalazi se u Lamb and Flag pubu u Westminsteru, a vještim rezbariteljima trebalo je šest dana da urežu njegov prepoznatljiv izraz lica i specifičnu frizuru. Gosti koji posjete pub, koji se nalazi nedaleko od parlamenta, tako će imati priliku popiti pivo pod budnim okom premijera koji im se smiješi iz bundeve. 

'Boris je zvijezda ovog Halloweena'

Phil Thomas, izvršni direktor pivovare Green King koja je vlasnik puba kaže:

"Ne možete poreći da je ime Borisa Johnsona u ovom trenutku na svačijim usnama, stoga smo mislili da nema boljeg načina za proslavu Halloweena od puba punog Borisovih bundeva. Bez obzira na to koje je vaše stajalište o Brexitu, Boris je definitivno zvijezda ovog praznika".

Reuters

Gosti koji donesu svoju tikvu imaju besplatno pivo. Biste li mogli popiti piće u društvu Plenkovićeve bundeve?

Bundeve su već primijetili brojni gosti i turisti koji rado slikaju selfije. Ova luda instalacija samo je jedna od tisuću događaja u pubovima Greene Kinga diljem zemlje. Ove političke bundeve u pubu će biti čitav tjedan, a kako bi dobili besplatno piće u Lamb and Flag-u, gosti danas trebaju donijeti svoju bundevu. 

Ne znamo kako vam se sviđa ova ideja, te hoće li se netko i u Hrvatskoj dosjetiti nečemu sličnom. Zaista ne možemo zamisliti kako bi to bilo da omiljeno pivo popijemo u društvu bundeve s likom Andreja Plenkovića ili nekog drugog političara?

Tom Dubravec/CROPIX

pivo

Boris Johnson

pub

bundeve

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter