hoće li ikada priznati?

Je li ruski predsjednik Putin nedavno postao otac blizanaca? Ruski mediji šute, no tu i tamo iscure informacije o njegovoj ljubavnici


100posto
21.05.2019.18:00
Je li ruski predsjednik Putin nedavno postao otac blizanaca? Ruski mediji šute, no tu i tamo iscure informacije o njegovoj ljubavnici
Gettyimages

sažeto

Navodno je pola medicinskog osoblja izbačeno s odjela, a čitava je bolnica detaljno prečešljana prije njezinog dolaska


100posto
21.05.2019.18:00

Ruski mediji pišu da je bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se nagađa da je dugogodišnja ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, navodno nedavno rodila blizance.

Osvajačica zlatne olimpijske medalje vijest nije potvrdila, službeni Kremlj nikada ne komentira predsjednikov privatni život, a identično se ponašaju i državni mediji koji o takvim pojedinostima jednostavno ne izvještavaju, piše Daily Mail. Također, izvori bliski Kabaevoj nisu željeli komentirati glasine.

Gettyimages

Dječake navodno rodila carskim rezom

No, kako pišu ruski mediji, čitav je četvrti VIP kat u Kulakov Centru za opstetriciju, ginekologiju i perinatologiju početkom svibnja ispražnjen kako bi se tamo smjestila bivša gimnastičarka i zastupnica u parlamentu.

List Moskovsky Komsomolets o tome je na svojim internet stranicama objavio čitavu priču, no uskoro je uklonjena, kao i svi vezani tekstovi. Ipak, neki su tragovi ostali, kao i naslov "Alina Kabaeva je rodila blizance i nestala".

Sergei Kanev, istraživački novinar blizak ruskim obavještajnim službama, objavio je da je carskim rezom rodila dječake. Dobio je informacije da su prije njezinog dolaska brojni agenti tajnih službi prethodno "prečešljali" svaki kutak bolnice.

"Pola medicinskog osoblja je izbačeno iz odjela rađaone", rekao je novinar citiravši svoj izvor.

Poznati je talijanski liječnik navodno bio ključna figura prilikom poroda, a asistirao mu je direktor medicinskog centra Gennady Sukhikh. O kojem se to talijanskom liječniku radi, nije poznato.

Gettyimages

Već se godinama priča da je ona 'tajna ruska prva dama'

Kabaeva se rijetko pojavljuje u javnosti, unatoč navodima da je ona 'tajna ruska prva dama'. Zadnji put je viđena u listopadu prošle godine kada je branila doktorat o treningu ritmičke gimnastike kod djece predškolske dobi. Neobično, ovoga puta nije viđena ni za svoj rođendan koji je bio 12. svibnja.

Proteklih je godina Kabaeva uporno poricala da ima djecu, no to nije spriječilo glasine da ima tajnu obitelj s Putinom. Jedan je medij tvrdio da je u siječnju letjela u Švicarsku s trogodišnjim sinom čiji je otac upravo Vladimir Putin.

Getty Images

Putinov ljubavni život je tabu tema u Rusiji

Također se šuška da se, baš kao Putin, podvrgnula brojnim plastičnim operacijama,  da često leti privatnim avionima i posjeduje flotu Maybach limuzina, te da je konstantno u pratnji brojnog osiguranja.

Vladimir Putin se od supruge Lyudmile razveo 2014. godine kada su zajedno najavili da se razilaze, no njegov je život i dalje tabu tema u Rusiji.

djeca

Putin

blizanci

gimnastika

newsletter

Prijavite se na Newsletter