'ŽIDO-MASONI VAN IZ HRVATSKE'

Jakovčić dobio prijeteću poruku, nakon toga poslao vrlo jasan i snažan odgovor


100posto
12.04.2018.16:50
Jakovčić dobio prijeteću poruku, nakon toga poslao vrlo jasan i snažan odgovor
Screenshot

sažeto

Uz prijeteću poruku iscrtan je i kukasti križ


100posto
12.04.2018.16:50

Ivan Jakovčić, hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu i IDS-ovac pronašao je na ploči svog pulskog ureda prijeteću poruku u kojoj je pisalo: "Žido-masoni van iz Hrvatske". nakon tgoa jakovčić se u videu obratio javnosti te vrlo jasno poručio: "Nikakve me prijeteće poruke neće zaustaviti u borbi za slobodu, toleranciju i za pravo na različitost". 

Uz prijeteću poruku iscrtan je i kukasti križ.

"Nitko i nikada me neće zaustaviti u borbi za slobodu. Pravo na različitost među nama dio je moje filozofije življenja.Ovaj napad na ured u Puli, koliko god na prvi pogled izgledao beznačajan, ima jasnu poruku. Nacistički simbol i antisemitistička poruka pokazuju da postoje ljudi koji nisu za toleranciju, nisu za različitost i ne poštuju način života kakav njegujemo u Istri", poručio je, dodavši da i dalje ostaje uporan u tome da pokuša uvjeriti svakoga, pa i onoga koji to ne razumije, da sloboda nema alternative.

"Željeti živjeti u režimima kakvi su postojali na našem kontinentu, biti protiv Europske unije i njezinih vrijednosti, to znači biti protiv slobode. Takvima poručujem: neće proći! Non pasaran!", poslao je Jakovčičć vrlo jasnu poruku na ove provokacije. 

prijetnje

poruke

ivan jakovčić

newsletter

Prijavite se na Newsletter