neočekivani ishod istrage ubojstava samostrelom

Iza misterija stoji srednjovjekovni seksualni kult: 'Njihov guru je uvijek bio okružen ženama odjevenim u crno'


Daniel Radman
15.05.2019.10:00
Iza misterija stoji srednjovjekovni seksualni kult: 'Njihov guru je uvijek bio okružen ženama odjevenim u crno'
profimedia

sažeto

Tabloidi već pišu da je riječ o srednjovjekovnom kultu zvanom 'Seksualni krug' koji je odnio pet žrtava


Daniel Radman
15.05.2019.10:00

Istraga ubojstava samostrelom koja su se dogodila prošlog tjedna o Njemačkoj krenula je u posve drugom smjeru nakon što su otkrivene nove žrtve. Podsjetimo, prvo su u jednom manjem hotelu u bavarskom gradu Passau pronađena tri beživotna tijela, da bi u stanu jedne od žrtava bila pronađena nova dva trupla.

Prošireno samoubojstvo

Njemačka policija slučaj službeno vodi kao 'prošireno' samoubojstvo, dakle smatra se da je jedna od osoba iz hotela ubila preostalih dvoje te potom presudila i sebi. Tu tezu potkrepljuje i činjenica je da sobarica pronašla na krevetu dva tijela, muškarca(53) i ženu(33), koji su se držali za ruku, dok je pored njih 30-godišnjakinja ležala u lokvi sa strijelom koja je probola vrat.

Rezultati obdukcije kažu da nitko od njih nije koristio drogu, niti su pronađeni nikakvi tragovi borbe, pa sve pretpostavke vode tome da je bila riječ o 'samoubojstvu na zahtjev'. Sumnja se da je 30-godišnjakinja izabrana za izvršitelja ovog bezumnog čina te da je poslije presudila sebi, a to bi mogla potvrditi i pronađena oproštajna pisma čiji sadržaj još nije poznat.

Svi su bili odjeveni u crno

Upravo su u njezinom stanju pronađena nove dvije žrtve, za jednu se pretpostavlja da je bila njezina parterica, a za drugu je objavljeno tek da je riječ o 19-godišnjakinji koja se smatrala nestalom osobom.

Nova teza koja se pojavila glasi da je 53-godišnjak, poznato je da se zove Torsten, bio guru ove skupine te da je riječ o seks-kultu. Tabloidi već pišu da je riječ o srednjovjekovnom kultu zvanom 'Seksualni krug'. Uglavnom, maštu medija raspirio je bivši Torstenov stanodavac. On je izjavio da se Torsten predstavljao kao psiholog, a upoznao ga je s ženom koju je predstavio kao suprugu, no nju nije više nikad vidio. Zato je u Torstenovom društvu uvijek bio lezbijski par, a stanodavac je naglasio kako su uvijek nosili crnu odjeću te da su im obrve bile obojene u crno.

policija

Njemačka

seks kult

samostrel

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter