nesretni petak

Isti dan, dvije prometne, Bunjac se sudario autom, Brkić 'zviznuo' s motora. No, sve je OK, srna je preživjela


Mia Peretić
08.06.2019.16:00
Isti dan, dvije prometne, Bunjac se sudario autom, Brkić 'zviznuo' s motora. No, sve je OK, srna je preživjela
Damjan Tadic/ Dragan Matic/ CROPIX

sažeto

Čini se da je ovaj petak na cessti bio poprilično nesretan za naše političare


Mia Peretić
08.06.2019.16:00

Ljetne vrućine, stres, nepažnja, umor, a u nekim slučajevima i divlje životinje - sve su to faktori koji pridonose prometnim nesrećama koje se zaista mogu dogoditi baš svakome. Iznimke nisu ni naši političari, što potvrđuje slučaj potpredsjednika Hrvatskog sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijan Brkića i sada već bivšeg živozidaša Branimira Bunjca koji su jučer doživjeli prometne nezgode. Srećom po njih, bez većih posljedica.

'Bajker' Brkić pao s Harleya, izletjela mu srna

'Bajker' Milijan Brkić jučer je navečer s motora pao na području zagrebačkih Šestina, što je potvrdio u kratkoj izjavi za Jutarnji list.

"Izletjela je srna, na sreću sve je dobro prošlo", napisao je Brkić u poruci. Njegov sin Marko bio je suvozač na motoru, no niti jedan od njih nije ozlijeđen. Srećom, nije ni srna.

"Hvala Bogu da mom Marku nije ništa, a i srna je preživjela", dodao je Brkić.

Bruno Konjevic / CROPIX

Nakon izlaska iz Živog zida skrivio sudar: 'Možda se nesreća ne bi dogodila da su mi ovi dani malo mirniji'

Saborski zastupnik Branimir Bunjac u petak je napustio Živi zid, no čini se da i nastavak tog dana za njega nije bio naročito sretan. 

Poslijepodne je u Zagrebu sudjelovao u prometnoj nesreći pri čemu se sudario s taksi vozilom koje je odbačeno na parkirani automobil, pri čemu je putnica u taksiju ozlijeđena, a pružena joj je i liječnička pomoć.

Bunjac je javno priznao krivnju i ispričao se:

"Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji", napisao je na svom Facebooku.

prometna nesreća

Milijan Brkić

Branimir Bunjac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter