video: za krepat'

Zašto su Irci Trumpa dočekali s pogrebnim autima, a iza 'dobrog posla' od skoro milijun dolara stoji Bijela kuća


100posto
06.06.2019.12:45
Zašto su Irci Trumpa dočekali s pogrebnim autima, a iza 'dobrog posla' od skoro milijun dolara stoji Bijela kuća
reuters

sažeto

Korisnici društvenih mreža se zezaju da bi pogrebnici Trumpa mogli naučiti kako se sklapaju poslovi


100posto
06.06.2019.12:45

Bijela kuća je potrošila milijun dolara za iznajmljivanje četiri limuzine od jedne irske pogrebne firme za transport američkog predsjednika Donalda Trumpa tijekom njegovog boravka u Irskoj.

Auti za sprovode i elitu

Tvrtka JP Ward & Sons iznajmljuje svoje limuzine Mercedes E klase za ožalošćene koji idu na pokope i ljudima koji se žele luksuzno voziti.  Trumpova administracija platila je firmi sa sjedištem u okrugu Wicklow 935.033 dolara za korištenje automobila tijekom dva dana, izvještava RT.

Ista je tvrtka bila angažirana za vožnju Michelle Obame i njezinih kćeri Sashe i Malije još 2013. godine, stoga očito postoji posebna veza između 'irskih pogrebnika' i američkih predsjednika.

Trump je večeras doputovao u Irsku gdje će se susresti s premijerom Leom Varadkarom prije nego što se zaputi na svoje golf odmaralište.

'Pogrebnici bi Trumpa mogli naučiti nešto o sklapanju poslova'

Ovaj neobičan prijevozni aranžman potaknuo je salve komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se našalili kako bi pogrebna tvrtka mogla Trumpa naučiti par stvari o sklapanju poslova.

Jedan je komentator napisao: 'Lokalci Trumpu naplaćuju milijun dolara za četiri auta i dva dana. Umjetnost ili dobar posao?', dok je drugi bio malo 'bezobrazniji' i napisao: 'Šteta što su limuzine iznajmljene od pogrebnog poduzeća iz pogrešnog razloga'.

Trump

Irska

posjet

pogrebno poduzeće

newsletter

Prijavite se na Newsletter