Policija o ubojstvu djevojke

'Intervenirali smo svaki puta kada je to od nas zatraženo!'


HINA
23.02.2017.12:45
'Intervenirali smo svaki puta kada je to od nas zatraženo!'
Bruno Konjevic / CROPIX

sažeto

Majka ubijene djevojke tvrdi kako su osumnjičenog višekratno prijavljivali, no kako se policija oglušila na pozive. Iz policije, pak, demantiraju takve tvrdnje i kažu kako su postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija


HINA
23.02.2017.12:45

Dvadesetogodišnjak koji je u srijedu navečer na Volovčici nožem ubio 19-godišnjakinju prvo je pobjegao s mjesta napada, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju, a dok majka žrtve tvrdi da su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, u policiji se doznaje kako su, kao i svakom drugom slučaju, postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija.

Djevojci zadao više ubodnih rana

Djevojku s kojom je navodno ranije bio u vezi, 20-godišnji K.K. ubio je oštrim predmetom u osobnom automobilu na parkiralištu, zadavši joj više ubodnih rana kojima je na mjestu događaja podlegla.

Motivi ubojstva koje se dogodilo oko 21,30 sati u Prilazu sv. Josipa Radnika zasad su nepoznati, a neki mediji objavili su izjavu majke po kojoj je napadač bio prije par godina njezin dečko koji joj je više puta prijetio. Osumnjičeni je po pisanju medija sin zagrebačkog ugostitelja, a po izjavama žrtvine majke više puta su ga prijavljivali, ali policija nije ništa napravila.

Iz policije demantirali takve navode

U policiji, međutim kažu, da su svaki put postupali kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta.

Osumnjičeni se neko vrijeme nakon ubojstva sam predao policiji, rekavši u policijskoj postaji što je napravio.

policija

upravo sada

ubojstvo

priopćenje

Volovčica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter