Video: Doktorica za aliene

'Imala sam više od 1000 pacijenata koji tvrde da su ih kontaktirali izvanzemaljci, pomoću hipnoze ih rješavam traume'


Valerija Bebek
14.12.2018.21:00
'Imala sam više od 1000 pacijenata koji tvrde da su ih kontaktirali izvanzemaljci, pomoću hipnoze ih rješavam traume'
Facebook

sažeto

Laurie McDonald je klinička hipnoterapeutkinja koja je specijalizirala za pacijente koji vjeruju da su ih oteli ili kontaktirali alieni


Valerija Bebek
14.12.2018.21:00

Kad mi dođe osoba koja zna ili sumnja da je doživjela neku vrstu susreta s alienima, često mi kažu da osjećaju kako postoji još nešto tamo, ali se ne mogu sjetiti. Na vrhu im je jezika, ali ne mogu dokučiti to sjećanje, kaže hipnoterapeutkinja o svojim pacijentima.

Laurie McDonald klinička hipnoterapeutkinja s ordinacijom u kalifornijskom Sacramentu, bavi se tom vrstom terapije od 1995. Specijalizirala je regresije s ljudima koje su oteli ili kontaktirali izvanzemaljci.

"Doći će dan kada će preuzeti odgovornost za svoja djela, jer su jako podcijenili ljudski duh. Imala sam preko 1000 slučajeva s vanzemaljskim kontaktom. Najmlađi je imao sedam godina", kazala je Laurie za dokumentarac koji je snimio američki Vice o njoj i njezinom radu. Kaže kako je pacijenti često prvo vide u snu, dobiju znak da joj se trebaju javiti.

Gotovo prije svake terapije individualne ili grupne, Laurie posebnom aplikacijom pretražuje prostor za slučaj da postoje skrivene naprave za snimanje. Pogotovo to radi ako ima seansu s nekim jako poznatim celebrityjem.

"Posljednje tri godine posvetila sam se izradi psihološkog profila izvanzemaljaca, po svjedočanstvima svjedoka. Većina rasa koje sudjeluju u otmici su sivi, reptilijanci ili plejadianci, kukci se često vide u pozadini. Želim biti temeljita jer stvaram protokol koji će objasniti kako se ponašati kada se nađete oči u oči s nekime tko ne pripada zemaljskoj rasi", objašnjava hipnoterapeutkinja.

Nakon početnih pitanja, svaku seansu započinje da svog klijenta polegne i sugerira mu duboko disanje. Ona čita tekst koji bi trebao klijenta opustiti. Pacijent John koji je pristao na snimanje u dokumentarcu, stariji je muškarac koji dugi niz godina susreće vanzemaljce. Nakon što ga je vratila hipnozom u to doba on opisuje kako im izgleda vozilo. "Kao srebrni disk, poput letećeg tanjura", kaže John i počne ubrzano disati. Boji se. Zatim opisuje bića koja je sreo, jedno je bilo žensko po njegovim riječima vrlo lijepo i ljudskolikog oblika. Opisao je i brzinski spolni odnos koji su imali, te kako je nakon svega otišla s malim vanzemaljcem pod rukom.

"Dođu poput tata u noći i kradu od ljudskih tijela. Kršeći sva ljudska prava zamisliva. Uzimaju spermu, jajašca, i stvaraju nešto što zovu hibridan program", kaže hipnoterapeutkinja.

Cijeli profesionalni život posvetila je proučavanju izvanzemaljaca. Za sebe kaže da je imala vrlo nasilno djetinjstvo, bila je zlostavljana, nije imala nikakav kontakt s majkom. Ne bi je prepoznala na cesti. "Nazvala me kada mi je bilo 50 godina i rekla mi je da mi želi ispričati priču o mom rođenju. Svih devet mjeseci trudnoće sa mnom imala je kontakte s vanzemaljcima. To je očito bio moj prvi kontakt", kazala je Laurie novinarima Vicea.

I nastavila je da su joj rekli kako je neće ozlijediti i da su zainteresirani samo za njezino dijete. "Bilo joj je teško i željela bih d aje u to doba bilo ovakvih grupa potpore.

Da je dobila pomoć koju je trebala i moj i njezin život bili bi drugačiji", kazala je terapeutkinja. Njezina majka čuvala je tu tajnu 50 godina.

"Htjela bih da je opća javnost malo bolje prema ljudima s ovakvim iskustvima, da urone u svoju suosjećajnost i da shvate kako ti ljudi pate. Istina je da svi zaslužujemo malo terapije, ako se osjećaju traumatizirano ili depresivno ili ih nešto zbunjuje", zaključila je Laurie McDonald.

SAD

izvanzemaljci

alternativa

hipnoterapija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter