tko je EPSTEINOVA VJERNA PARTNERICA?

Imaju li američki političari i milijarderi razloga za strah? Poznata 'madame' mogla bi otkriti prljave tajne pedofilskih orgija


Mia Peretić
13.08.2019.10:00
Imaju li američki političari i milijarderi razloga za strah? Poznata 'madame' mogla bi otkriti prljave tajne pedofilskih orgija
Screenshot / YouTube

sažeto

Slučaj milijardera i pedofila Jeffreya Epsteina bi unatoč njegovoj smrti mogao otkriti još odvratnije detalje


Mia Peretić
13.08.2019.10:00

Smrt Jeffreya Epsteina, osuđenog seksualnog prijestupnika koji se u subotu objesio u ćeliji u njujorškom pritvoru, ostavila je tužitelje koji silno žele istragu o njegovim pedofilskim orgijama privesti kraju fokusirane na novu glavnu metu: Ghislaine Maxwell.

Gospođica Maxwell, 57-godišnjica pripadnica visokih krugova, te Epsteinova bivša djevojka i dugogodišnja suradnica, za sada nije optužena, a kako tvrde izvori upoznati sa slučajem, vlasti niti ne znaju gdje trenutno živi, no s obzirom na upornost tužiteljstva i navode da je kao 'madame' regrutirala maloljetnice za Epsteina i njegove bogate prijatelje, američki mediji očekuju da i ona uskoro progovori.

Maxwell je, navodno, čak i osobno sudjelovala u seksualnim seansama, a njezino bi svjedočenje moglo kompromitirati brojne američke milijardere i poslovne ljude, koji su također uživali u skandaloznim Epsteinovim zabavama s maloljetnicama. 

Screenshot / YouTube

Veze s Buckinghamskom palačom

Ako bude surađivala s tužiteljstvom, to bi mogao biti zaokret u priči koja bi mogla nanijeti još veću štetu imidžu britanske kraljevske obitelji s obzirom na blisko prijateljstvo madame i princa Andrewa

Upoznala ih je njegova prva supruga Sarah Ferguson, a 2000. godine mediji su izvještavali o njihovom raskošnom druženju u New Yorku. Ghislaine je navodno bila njegova ulaznica u totalno drugačiji svijet privatnih aviona, VIP noćnih klubova, luksuznih odmarališta i, naravno, ponude prelijepih i često maloljetnih mladih žena. Princ je ostao zapamćen kao jedno od najzvučnijih imena povezanih s Epsteinom i Maxwell.

'Madame' je, kako pišu mediji, Epsteina upoznala i s drugim moćnim prijateljima poput bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, ali i sadašnjeg Donalda Trumpa.

Dokumenti otkrivaju mnogo toga

U dokumentima s kojih je sud skinuo oznaku tajnosti, Vriginia Roberts Giuffre, jedna od žrtava koja je tada bila maloljetna, navodi da ju je 'madame' regrutirala i tražila da Epsteinu pruži 'seksualnu masažu'.

Screenshot / Youtube

Ona nadalje tvrdi da je Maxwell često sudjelovala u seksualnom činu na koji je kao 15-godišnjakinja bila natjerana, te da se čitav njezin život vrtio oko toga da udovolji tim ljudima, dakle oko seksa. 

Maxwell je do sada odlučno odbacivala sve optužbe tvrdeći da se radi o lažima. Pitanje je kakav će biti njezin iskaz nakon Epsteinova suicida. 

smrt

pedofil

milijarder

epstein

Madame

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter