video: ako to nije ljubav, ne znamo što jest

Ima skoro 100 godina i svaki dan pješači više od 9 kilometara kako bi posjetio svoju bolesnu ženu


100posto
03.09.2018.10:50
Ima skoro 100 godina i svaki dan pješači više od 9 kilometara kako bi posjetio svoju bolesnu ženu
Screenshot/Twitter

sažeto

Iako ne treba pješačiti, on na tome inzistira, a za sve koji mu kažu da se ponaša u skladu s godinama ima savršen odgovor


100posto
03.09.2018.10:50

Ako ovo nije prava ljubav, ne znamo što jest. Umjesto da se poveze u kćerkinom autu ili čeka autobus, 99-godišnji Luther Younger svakog dana prohoda više od 9 kilometara kako bi posjetio svoju suprugu u bolnici, piše Huffington Post.

Waverlee, s kojom je u braku više od 55 godina, protekla je tri tjedna provela u bolnici zbog upale pluća, a od 2009. godine se bori s rakom mozga. Nikakvi vremenski uvjeti nisu mogli spriječiti Luthera da bude uz suprugu, a njihova kći Luthleta kaže da njen otac ne mora pješačiti, no da na tome inzistira:

"Mogu ga voziti, no on ne želi čekati, strašno je nestrpljiv".

Younger, inače ratni veteran korejskog rata, kaže da ima odgovor za sve one koji tvrde da bi se trebao ponašati u skladu sa svojim godinama:

"Ljubomorni su jer ne pijem, ne pušim i ne bih bio ovdje da sam sve to radio. Ja sam ništa bez svoje žene. Ona je divna dama i tretira me kao što bi trebalo tretirati svaku osobu. Od mene je napravila muškarca. Volim ju jer je borac, a ne slabić, a takvu ženu želim", svjedoči vremešni Younger. 

brak

obitelj

bolest

newsletter

Prijavite se na Newsletter