'Zamislite da vam dođe kolegica sa 190 cm i 90 kg te igra s vama rukomet'

Osebujni Ladislav Ilčić opet ima one dane u mjesecu kada jednostavno 'briljira'


Ana Lonjak
06.03.2018.08:30
Osebujni Ladislav Ilčić opet ima one dane u mjesecu kada jednostavno 'briljira'
Cropix

sažeto

'Kaštelani su spalili sliku slikovnice gay parova. Što da su spalili sliku Franje Tuđmana ili Ive Sanadera?', upitao se Ilčić


Ana Lonjak
06.03.2018.08:30

Tribina pod nazivom "Istina o Istanbulskoj konvenciji" u organizaciji Udruge Benedikt i Hrvatske zajednice bračnih susreta jučer u večernjim satima održala se u dvoranu splitskog Nadbiskupskog sjemeništa. Na tribini je gostovao Ladislav Ilčić, predsjednik stranke HRAST, koji je opet imao mnogo toga za reći. 

Tako je Ilčić nabrajao neke od posljedica rodne ideologije u društvu kroz ekstremne primjere iz stranih medija i država, ali pritom nije naveo niti jedna domaći primjer.

"Kaštelani su spalili sliku slikovnice gay parova. Što da su spalili sliku Franje Tuđmana ili Ive Sanadera? Pa nisu valjda homoseksualci neka nova božanstva koja se nitko ne smije taknuti", ponovio je Iličić, piše Dnevnik.hr. A tu svoju tezu i pitanje jesu li homoseksualci božanska bića već je postavio prije nekoliko tjedana. Ovog puta u središtu njegova izlaganja nije bio hormonalnim utjecaj na žene, ali opet je briljirao. 

"Mislim da upravo žene, na ovaj način, s ovom ideologijom mogu nastradati, jer zamislite da vam dođe sad nekakva kolegica visoka 190 cm sa 90 kg i igra s vama rukomet ili, ne daj Bože, nekakvu borilačku vještinu", poručio je Ilčić.

žene

Istanbulska konvencija

ilčić

homoseksulaci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter