važno je znati prioritete

I dok cijeli svijet napeto prati događanja u Perzijskom zaljevu, Trump ima puno pametnijeg posla, a razlog je više nego jasan


100posto
21.07.2019.08:00
I dok cijeli svijet napeto prati događanja u Perzijskom zaljevu, Trump ima puno pametnijeg posla, a razlog je više nego jasan
Reuters

sažeto

Navodno su reper i njegova pratnja prebili, išutirali i nakon toga razbijenim bocama isjekli jednog muškarca


100posto
21.07.2019.08:00

Oči cijelog svijeta uprte su u Iran i rastuće tenzije, no to čini se da to ni najmanje ne zanima američkog predsjednika Donalda Trumpa koji ima pametnijeg posla. On se, naime, intenzivno bavi slučajem repera ASAP-a Rockyja koji je zatvoren u Švedskoj.

Osobno se uključio

Tako je na svom Twitteru, koji mu je definitivno omiljeno sredstvo komunikacije napisao: ""Upravo sam imao dobar telefonski razgovor sa švedskim premijerom Stefanom Lofvenom i on mi je obećao kako će se prema američkom državljaninu ASAP-u Rockyju odnositi korektno. Također, ja sam ga uvjerio da on neće pobjeći te sam se osobno zalagao za njegovu jamčevinu kako bi izašao iz zatvora ili bilo koju alternativu. Naši timovi nastavit će komunikaciju i dogovorili smo se da u narednih 48 sati ponovno nastavimo komunikaciju kako bismo pronašli rješenje". 

Kada prva dama i West mole

Profimedia

Zašto je Trump toliko zainteresiran za slučaj repera? Naime, prva dama Amerike Melanija Trump i reper Kanye West, za kojeg je poznato da je jedan od rijetkih javnih osoba i to Afroamerikanaca koji podržavaju Trumpa,  zatražili su od  američkog predsjednika da se uključi u ovoj slučaj, a to je i sam Trump potvrdio na Twitteru. 

Prebili čovjeka

I ne bi to bilo možda ništa neobično, ali u trenutku dok su iz Perzijskog zaljeva stizale vijesti da je iranska Revolucionarna garda zaplijenila britanski brod, Tramp je na Twitteru  objavio: "Upravo sam razgovarao s Westom  o zatvaranju njegovog prijatelja Rockyja. Nazvat ću premijera Švedske kako bismo vidjeli što možemo učiniti kako bismo pomogli čovjeku".

Rocky je uhićen u Švedskoj početkom ovog mjeseca zbog incidenta koji se dogodio nakon koncerta u Stockholmu 30 lipnja. Navodno su reper i njegova pratnja prebili, išutirali i nakon toga razbijenim bocama isjekli jednog muškarca. 

zatvor

Trump

Švedska

reper

newsletter

Prijavite se na Newsletter