LAKRDIJA NA OPĆINSKOJ SJEDNICI

HSLS-ov vijećnik iz Stona se žalio na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Pa neću se imati od čega napiti'


Juraj Filipović
01.11.2017.14:40
HSLS-ov vijećnik iz Stona se žalio na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Pa neću se imati od čega napiti'
Facebook/Cropix

sažeto

Kunica na svom Facebook profilu navodi kako su sinoć vijećnici donijeli "krucijalne zaključke za Općinu"


Juraj Filipović
01.11.2017.14:40

Vijećnik Općine Ston Vedran Kunica (HNS) na zanimljiv način se osvrnuo na zadnju sjednicu Vijeća i temu o kojoj se raspravljalo.

Kunica na svom Facebook profilu navodi kako su sinoć vijećnici donijeli "krucijalne zaključke za Općinu". Nadalje pojašnjava kako je potpredsjednik vijeća Z.K. naglasio da je problem fazana krucijalni problem Općine.

"Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno sve grožđe ove godine i da se neće ima čega napiti. Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

S obzirom na to da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere", naveo je HNS-ov Vedran Kunica poručivši na kraju "Smrt fazanima, sloboda narodu".

Screenshot/Facebook

Inače, HSLS-ov Zdravko Kopanica koji je potpredsjednik Općine Ston doista je na sjednici govorio o problemu fazana te kako ih treba potrijebiti jer su mu pojeli grožđe te je dodao kako se neće imati od čega napiti, piše Dubrovački Dnevnik.

sjednica

Ston

grožđe

Vedran Kunica

Zdravko Kopanica

fazani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter